Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hikvision E1000 SSD, PCIe Gen3 NVMe 1024 GB (1999TL) Amazon

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
teşekkür ederim kankam da bi tık pahalı değil mi daha uygunu yokmu bunun
yada şöyle söyleyeyim yarın vatana gittiğimde alabileceğim bir tane varsa onu atar mısın direk ikisini beraber alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varda kaliteli olması bence önemli. Alabiliyorsan değer.
alabiliyorum kanka hızdan fazla kayıp yaşatır mı böyle bir şey

yada şöyle söyleyeyim yarın vatana gittiğimde alabileceğim bir tane varsa onu atar mısın direk ikisini beraber alayım

ben direk bu attığınız alıp bicimlendirip 500+500+500 şeklinde kullanmayı düşünüyorum bir adet 500e de diğer ikisi dolana kadar sadece windows kurulu bırakacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan
Dram yok. Ama ciddi fiyat düşüş.
Stok 6 Adet.

Akakçe :https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4gb-m-2-pci-express-3-0-fiyati,902629098.html

Not : Bu fiyata KIOXIA 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD KUTUSUZ alınır bazen gece indirime 1700 tlere düşüyor .
hocam paylaşım için teşekkürler ama orda ındırım yaptım yazıyor dıye ındırımlı ya da fıyatını hakeedıyor demek degıl bu ürünün ederi 1500 daha fazlası değil

Bünyamina

80+ Platinum

ben direk bu attığınız alıp bicimlendirip 500+500+500 şeklinde kullanmayı düşünüyorum bir adet 500e de diğer ikisi dolana kadar sadece windows kurulu bırakacağım
Hızda kayıp olur ama kullanmak istiyorsan şart. SSD hızlarında bir değer alırsın.
Vatanda sanırım dönüştürücü yok.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
onlinealışverişyap, ramazanmutlu... gibi satıcılardan ram, ssd hatta işlemci falan alınır mı arkadaşlar etmeyin allah aşkına ya..
işlemcinin bile sahtesinin yapıldığı bu piyasada ram ve ssd hayli hayli yapılır.. güvenilir olmayan satıcılardan böyle şeyleri bakın abartmıyorum %90 indirimli bile verse bi şüphelenirim. Kim abi bu satıcılar, dükkanında "satılan mal geri alınmaz" yazan düz esnaf olmadığı ne malum? şikayetiniz ne olursa olsun iadeye yanaşmayacak sizi aylarca servisti bilmem neydi süründürecek yerlere bulaşmak resmen "GEL BENİ DOLANDIR" demektir.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
ismail sağlam
Hızda kayıp olur ama kullanmak istiyorsan şart. SSD hızlarında bir değer alırsın.
Vatanda sanırım dönüştürücü yok.
cok yüksek bir kayıp mı peki? öncelikle yapacağım şey 500gb windowsa bicimlendirmek kalan 500gba kullandığım uygulamalar dönüştürcü ile kullandığım 500 gb eski ssdme de fotoğraf video nadiren kullandığım basit uygulamalar vs. şeklinde kullanacağım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Alınmaz yukarıda daha iyisini paylaşmışlar. Hikivision zaten genel olarak iyi değil.

Bünyamina

80+ Platinum
cok yüksek bir kayıp mı peki? öncelikle yapacağım şey 500gb windowsa bicimlendirmek kalan 500gba kullandığım uygulamalar dönüştürcü ile kullandığım 500 gb eski ssdme de fotoğraf video nadiren kullandığım basit uygulamalar vs. şeklinde kullanacağım
500mb okuma yazma değerleri alırsın. SSD deki gibi. Makul bir değer.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Birol Olcaytürkan
Hikvision, James Donkey, Goodram v.b gibi ssd markası olmayan, Çin menşeili merdiven altı markaların ürünlerinden uzak durun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38
Top Bottom