xFxem
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 285
- İsim
- Cem
doktora hasta oldugunuzda gidersiniz ben sağlıklıyım diye değil,bilgisayar-tablet-telefon işinde insanlar sorun yaşadığında sizi bulur. fiyat/performans beklentisi/eğrisi müşteriye söylenir 350tlye hikvision 900tlye samsung var denir x fiyat olan üründen 3x fiyatlık performans beklenmez.Hocam selam.
Evet yorumlardan gitmek cok da mantiksiz degil. Ama bu tarz urunlerde urun bozulsa ben kendimce mesela gelip yorum yazmayi dusunmem. Cunku zaten omru bu kadarmis der gecerim. Ornek olarak diyelim yani. Yine de dediginizi bir arguman olarak kabul edilebilir goruyorum.
Ancak, karsit gorusun fikri daha teknik detaylarla desteklenmis durumda. Bundan dolayi bana daha guvenilir geliyor. Eger arastirmanizi yapip arkadasin yanlis oldugunu kanitladiysaniz amenna. Oyleyse ben de size katilirim. Ama oyle bir durum yoksa, bana pek yeterli gelmedi. Ha diyeceksiniz siz baktiniz mi arastirdiniz mi bunlarin uzerine? Hayir cunku ihtiyacim olmadi. Ama "Durum gerekirse arastirilacak konu" olarak kafaya notu aldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica not: donus yapilmamasinin sebebi musteri memnuniyetsizligi de olabilir. Herkesten olumlu geri donus aliyor musunuz?
Arkadaşın ergümanı dediğiniz kendince tecrübeleri aktarmış bu ssd sata yollarını yakıyor/bozuyor yazmış.Ben yıllardır kullanıyorum/satıyorum elimden en az 20tane ssd markası gecmis bi kaç dolarlık çin markaları en iyilerden biri samsung da kullandım standart kullanıcıgının çok anlayacagı bir fark var yok ortada.Hdd den sonra en kötü ssd daha önce pc kullanmamısım dedirtiyor zaten.Hepsinin sağlık durumlarına kaçkere acılıp kapatıldıgına kac tb veri yazıldıgına bakılabiliyor.Kişi zaten anlıyorsa araştırıyorsa tbw ömrü nand bellek türü vs ayrıntılarına bakarak alıyor.Sandiskin şikayetini gösterip bak buda sorun çıkarıyor yazmak mı ergüman ? en pahalı en üst düzey ssd de alsanız elbet bir sorunu cıkacaktır bunu zaman/kullanım gösterir, fiyatlar pahalı oldugu icin en uygununu almaya calısıyor ona görede beklentisi olması gerek ama sikayetvar a ve diger sitelere bakarsanız insanlar kullandıgı ürünün bilgilerini okumaktan aciz herneyse yeterince acıklayıcı/net yazdıgımı düsünüyorum umarım anlasılır.