Neler Yeni

Yardım Msi gt 710 2gb bu fiyata alınır mı??

Gurkanpiro

80+ Platinum
bunu alma sakın ıkıncı el rx 580 alabılırsın yada 570 vesaıre 710 daha iyidir

batın000

80+
Bu kart şu anda görüntü vermek dışında hiçbir işi işinizi görmez. Direkt olarak çöpe atılan 2 bin ₺ olarak kenarda kalır.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kart şu anda görüntü vermek dışında hiçbir işi işinizi görmez. Direkt olarak çöpe atılan 2 bin ₺ olarak kenarda kalır.
Çöpe atmak biraz abartı gibi ben zaten bu karttan cs 2 açmasını beklemiyorum basit oyunlar oynamak için istiyorum minecraft roblox zula gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu butcede sıfır almak dunyanın en sacmalıgı olur ıslemcın nedir
İntel core 2 duo

Gurkanpiro

80+ Platinum
Çöpe atmak biraz abartı gibi ben zaten bu karttan cs 2 açmasını beklemiyorum basit oyunlar oynamak için istiyorum minecraft roblox zula gibi

İntel core 2 duo
yınede ıkıncı el 1000 lıraya vesaıre almak daha mantıklı nerdeyse 6 7 yıllık ekran kartını sıfır almayın

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
abdulkadir bayram

İntel core 2 duo
Dostum elinde olan sistemle pek bir şey yapamassın. 2bin liranı da çöpe atmış olursun. Tavsiyem bir süre para biriktirip elindekileride satıp 2.el bir sistem alman olur. Hem senin işini rahatça görür hemde paranı değerlendirmiş olursun.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum elinde olan sistemle pek bir şey yapamassın. 2bin liranı da çöpe atmış olursun. Tavsiyem bir süre para biriktirip elindekileride satıp 2.el bir sistem alman olur. Hem senin işini rahatça görür hemde paranı değerlendirmiş olursun.
Para gelirim yok biriktiremem. şuan sistem iş görüyor

Anakart: gigabyte ga g31m s2l

Ram: 4gb ddr2

İşlemci: intel core 2 duo ( intel core 2 quad q9550 ile değişmeyi düşünüyorum ucuz zaten)

Ekran kartı: gt 710 2gb 64 bit (büyük ihtimalle alacağım çünkü başka seçenek yok gibi zaten sadece zula roblox minecraft oynuyorum bana yeter ayni)

Son düzenleme:
Top Bottom