Neler Yeni

Yardım MSI GTX 1070 ARMOR'a Backplate Nasıl Ayarlarım?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed
Merhaba arkadaşlar.
İkinci el MSI GTX 1070 ARMOR satın aldım. GPU yu günlerdir test ediyorum gayet iyi durumda. Buna backplate takabilir miyim?
Aliexpress te şu ürünü buldum ama pahalı geldi bana, ayrıca sanırım gümrük sıkıntısı çıkarıcak 30 euro üzerinde.

3D yazıcı şirketleri var, onlara 3d model bulup yazdırmak bir çözüm olur mu? Kartın çalışması gayet iyi ama görsel kötü.

1741981369288.png

Arkası (temsili)
1741981472353.png

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Semi kaan Çakır
yt üzerinden takip ettiğim kasa modifiyem adlı bir sayfa vardı insta hesabıda bulunuyor. bir bakın isterseniz birazda araştırın sayfayı. custom ürünler yapıp satıyor .

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yt üzerinden takip ettiğim kasa modifiyem adlı bir sayfa vardı insta hesabıda bulunuyor. bir bakın isterseniz birazda araştırın sayfayı. custom ürünler yapıp satıyor .
İnstagramdan mesaj attım. Gerçekten de custom backplate ler yapıyor bu arkadaş anlaşılan. Umarım güzel fiyat verir.
Acaba 3d printer ile çözümler var mı? Varsa printerdan çok uyguna çıkar diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuna ne dersin?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Semi kaan Çakır
İnstagramdan mesaj attım. Gerçekten de custom backplate ler yapıyor bu arkadaş anlaşılan. Umarım güzel fiyat verir.
Acaba 3d printer ile çözümler var mı? Varsa printerdan çok uyguna çıkar diye düşünüyorum.
muhtemelen evet printerdan yapılır

Top Bottom