Daha önce de yaptım , eldiven bile taktım sıkıntı olmasın diye. Diğer parçalar çalışıyordu anakartı yükseltmek için almıştım. Ekran kartı ışığı yanıyor , ne fan çalışıyor ne de diğerleri.Yüzlerce sebep olabilir biraz detay versen? Ne kadar anlıyorsun montajdan, bileşenlerden vs.
En baştan her şeyi söküp bir daha tak belki bir şey gözünden kaçmıştır. Bir kısa devre oluşmuş olabilir, ya da kart bozuktur. Diğer tüm parçalar eski anakartında çalışıyorsa bu sistemde çalışmıyorsa, sistemde hiçbir yaşam belirtisi yoksa anakartta bir sıkıntı var herhalde bu durumda zaten yardımcı olabileceğimiz bir durum kalmıyor. Satıcıyla iletişime geçip geri gönderin, iade yada değişim talebinde bulunun. Bir de önceki anakartınız neydi?Daha önce de yaptım , eldiven bile taktım sıkıntı olmasın diye. Diğer parçalar çalışıyordu anakartı yükseltmek için almıştım. Ekran kartı ışığı yanıyor , ne fan çalışıyor ne de diğerleri.
İki bilgisyarciya ve bilgisayar muhendisi arkadaşıma götürdüm sabah baktılar anakart bozuk dediler. İade ettim şimdi.En baştan her şeyi söküp bir daha tak belki bir şey gözünden kaçmıştır. Bir kısa devre oluşmuş olabilir, ya da kart bozuktur. Diğer tüm parçalar eski anakartında çalışıyorsa bu sistemde çalışmıyorsa, sistemde hiçbir yaşam belirtisi yoksa anakartta bir sıkıntı var herhalde bu durumda zaten yardımcı olabileceğimiz bir durum kalmıyor. Satıcıyla iletişime geçip geri gönderin, iade yada değişim talebinde bulunun. Bir de önceki anakartınız neydi?
Eyvallah, geçmiş olsun.İki bilgisyarciya ve bilgisayar muhendisi arkadaşıma götürdüm sabah baktılar anakart bozuk dediler. İade ettim şimdi.
Ben de anakart sipariş ettiğimde h510m pro sipariş etmiştim adamlar h510m pro-e göndermişti. Adama anlatmaya çalışıyorum bak abicim bunda M2 slotu yok diye adam anlamıyor. Sonra güç bela hallettimDaha önce de yaptım , eldiven bile taktım sıkıntı olmasın diye. Diğer parçalar çalışıyordu anakartı yükseltmek için almıştım. Ekran kartı ışığı yanıyor , ne fan çalışıyor ne de diğerleri.
Anlamıyormuş gibi yapıyor olmasın oBen de anakart sipariş ettiğimde h510m pro sipariş etmiştim adamlar h510m pro-e göndermişti. Adama anlatmaya çalışıyorum bak abicim bunda M2 slotu yok diye adam anlamıyor. Sonra güç bela hallettim
OlabilirAnlamıyormuş gibi yapıyor olmasın o