K khuton 80+ Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Ahmet ERÇİN 8 Aralık 2024 #14 hocam valla aklıma bir şey gelmiyor bilemedim
S Soru sora n adam 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim superK 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 khuton yazmış: hocam valla aklıma bir şey gelmiyor bilemedim Devamı için tıklayın... Benimde gelmiyor her türlü şeyi denedim Ama açmıştım ve sorun pinler yamuktu ve açılmıştı fakat cpu fan takayın derken pinleri yamulttum sonra tekrar pinleri düzelttim fakat sonra görüntü gelmedi tek şüphem cpu pin yamukluğu
khuton yazmış: hocam valla aklıma bir şey gelmiyor bilemedim Devamı için tıklayın... Benimde gelmiyor her türlü şeyi denedim Ama açmıştım ve sorun pinler yamuktu ve açılmıştı fakat cpu fan takayın derken pinleri yamulttum sonra tekrar pinleri düzelttim fakat sonra görüntü gelmedi tek şüphem cpu pin yamukluğu
K khuton 80+ Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Ahmet ERÇİN 8 Aralık 2024 #16 büyük ihtimalle ondan olabilir ama %100mü hayır yine bir bilene danışmanı öneriyorum
S Soru sora n adam 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 82 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim superK 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 khuton yazmış: büyük ihtimalle ondan olabilir ama %100mü hayır yine bir bilene danışmanı öneriyorum Devamı için tıklayın... Bilgisayarcıya gidecek yakında ılgın için sağol
khuton yazmış: büyük ihtimalle ondan olabilir ama %100mü hayır yine bir bilene danışmanı öneriyorum Devamı için tıklayın... Bilgisayarcıya gidecek yakında ılgın için sağol