Msi H610m-b Ram Sorunu

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1500
Arkadaşlar msi h610m-b anakart icin hangi ramler uyumludur? Hyperx fury ve fury rgb uyumlu mu??
Kendi sitesinde nedense gözükmüyor.Eski ramler çıkıyor.
Örneğin bu model KF432C16BBAK2/16

Arkadaşlar msi h610m-b anakart icin hangi ramler uyumludur? Hyperx fury ve fury rgb uyumlu mu??
Kendi sitesinde nedense gözükmüyor.Eski ramler çıkıyor.
Örneğin bu model KF432C16BBAK2/16
o saydığın ramlar ve piyasadaki çoğu bilinen ramlar uyumlu
DDR4 ve mhz bakarsın güzel bir şey olsun

o saydığın ramlar ve piyasadaki çoğu bilinen ramlar uyumlu
DDR4 ve mhz bakarsın güzel bir şey olsun
Teşekkürler cevap için.Amazon dan anakarti aldim da 1 sene içinde sistemi tam toplayacağım alan bir kisi direk bozuk çıktı falan demiş Acaba bi sorun olur mu?

Teşekkürler cevap için.Amazon dan anakarti aldim da 1 sene içinde sistemi tam toplayacağım alan bir kisi direk bozuk çıktı falan demiş Acaba bi sorun olur mu?
amazon tr ise büyük bir ihtimalle sorunsuzdur bir sorunu yoktur umarım
ki sanmıyorum zaten

Amazon tr den ama satici germany idi.Ürün sıfır geldi de öyle yazanlar olunca acaba arızalı ürünü mü yolluyorlar diye içime kurt düştü.
endişelenme bir şeyi yoktur baya uzun zamanda toplayacaksın heralde nasıl sabır edeceksin ben bir anda olmadan sistem dizmezdim

endişelenme bir şeyi yoktur baya uzun zamanda toplayacaksın heralde nasıl sabır edeceksin ben bir anda olmadan sistem dizmezdim
Cevabiniz icin sağolun.Sadece ram ve islemci kaldı almak için.Param anca öyle yetiyor.Sabretmek çok zor evet.Ama ekonomik durumumdan ötürü mecburen böyle alabiliyorum

Cevabiniz icin sağolun.Sadece ram ve islemci kaldı almak için.Param anca öyle yetiyor.Sabretmek çok zor evet.Ama ekonomik durumumdan ötürü mecburen böyle alabiliyorum
bitirmişsiniz işlemci ram halledersin umarım teklemeden açılır sistemin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,897
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri