Neler Yeni

MSI Katana 17 B12vgk PUBG'de ekran kartı kullanımı %30'a düşüyor

berkm00n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Erdem
RTX 4070 laptop ekran kartı PUBG de yırtılmalara yol açıyor ve kullanımı stabil değil. %70-%50 hatta yer yer %30'lara düşüyor. God of War: Ragnarok'ü Ultra ayarlarda oynuyorum ve oyun yağ gibi akıyor, hiçbir problem yok. Hatta Sons of The Forest oyununda da çok düşük ekran kartı kullanımı ve her ayarda, düşükte de ultrada da 50-60 FPS alıyor. Çözümü nedir?

İşlemci: i7 12650H.
RAM: 2x16 32 GB.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Arda doğan
RTX 4070 laptop ekran kartı PUBG de yırtılmalara yol açıyor ve kullanımı stabil değil. %70-%50 hatta yer yer %30'lara düşüyor. God of War: Ragnarok'ü Ultra ayarlarda oynuyorum ve oyun yağ gibi akıyor, hiçbir problem yok. Hatta Sons of The Forest oyununda da çok düşük ekran kartı kullanımı ve her ayarda, düşükte de ultrada da 50-60 FPS alıyor. Çözümü nedir?

İşlemci: i7 12650H.
RAM: 2x16 32 GB.
Pubg'un optimizasyon sorunu çıkışından bu yana zirvelere oynuyor cihazında herhangi bir sorun yok oyundan kaynaklı ayarları ultraya çek veya doku ve efekt ayarlarını ultraya çek gerisini medium falan yap

berkm00n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pubg'un optimizasyon sorunu çıkışından bu yana zirvelere oynuyor cihazında herhangi bir sorun yok oyundan kaynaklı ayarları ultraya çek veya doku ve efekt ayarlarını ultraya çek gerisini medium falan yap
Hocam onu da denedim tüm ayarlar ultra bir şekilde fakat yine de ekran kartı kullanımı çok düşük. Aynı problem Sons of the Forest'de de var.
Ve şunu da ekleyeyim cpu sıcaklığı 90-95 arasında.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Arda doğan
Top Bottom