Neler Yeni

Msi katana Gf76 11Uc Laptop Ram ve SSD yükseltme

hsncrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasancan
Screenshot_20230330_104407_Gmail.jpg

Arkadaşlar herkese Merhabalar öncelikle resim olan laptop mevcut elimde laptopumun Ram ve ssd sini yükseltmek istiyorum bu laptop'un ana kartina uyumlu hangi parçaları almam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim Not:kendim sipariş edip değiştiricem..

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar herkese Merhabalar öncelikle resim olan laptop mevcut elimde laptopumun Ram ve ssd sini yükseltmek istiyorum bu laptop'un ana kartina uyumlu hangi parçaları almam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim Not:kendim sipariş edip değiştiricem..
Ne kadara aldınız bu laptobu?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
15 küsüre 14 ay önce
Anladım. Yeni aldıysanız iade etmenizi tavsiye edecektim.
1 TB'liğini isterseniz:

Birde hiç termal macun bakımı ve fan temizliğini bakımı yaptırmadıysanız:
Ya da bunu önerebilirim:

hsncrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasancan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Yeni aldıysanız iade etmenizi tavsiye edecektim.
1 TB'liğini isterseniz:

Birde hiç termal macun bakımı ve fan temizliğini bakımı yaptırmadıysanız:
Ya da bunu önerebilirim:
Neden iade edeyim hocam?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu laptopun 11400h işlemcili versiyonunu kullanıyorum. İçindeki ram bundandı, aynısından alıp taktım ben.
CPU-Z programından içindeki rami öğrenebilirsiniz, aynı rami almanız her türlü daha iyi olur.
1680168295423.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak benim laptopta 1 adet ssd yuvası mevcut. Ssd yükseltmesi yapacak isen elindeki ssdyi çıkarman gerekebilir bilgin olsun. Aynı seri olduğu için tahminimce seninkinde de 1 slot vardır. Sen yine de araştır.

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Neden iade edeyim hocam?
Hayır, eğer yeni sipariş etmiş olsaydınız iade etmenizi isteyecektim. Sebebi ise şuanki fiyatı ultra kazık. 26.000 civarıydı sanırsam. Aynı paraya i7 12700H'li, RTX 3060'lı cihazlar mevcut. Hatta biraz daha bütçeyi artırınca RTX 4050'li cihaz alınabiliyor. Siz alalı 1 sene 2 ay olmuş zaten.

TİTAN.

80+ Platinum
Bu laptopun 11400h işlemcili versiyonunu kullanıyorum. İçindeki ram bundandı, aynısından alıp taktım ben.
CPU-Z programından içindeki rami öğrenebilirsiniz, aynı rami almanız her türlü daha iyi olur.
Alıntıyı görüntüle

Ek olarak benim laptopta 1 adet ssd yuvası mevcut. Ssd yükseltmesi yapacak isen elindeki ssdyi çıkarman gerekebilir bilgin olsun. Aynı seri olduğu için tahminimce seninkinde de 1 slot vardır. Sen yine de araştır.
Kanka farklı marka ramler diğer değerleri aynı olan modellerde sıkıntı çıkar mı ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kanka farklı marka ramler diğer değerleri aynı olan modellerde sıkıntı çıkar mı ?
Bildiğim kadarıyla çıkarmıyor, dediğim gibi aynısı olursa daha iyi olur diye dedim :)

hsncrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasancan
Alıntıyı görüntüle

Sağolasin Hocam tamamdir

Top Bottom