Neler Yeni

MSI LAPTOPUN SSD RAM YÜKSELTME GARANTİ DIŞI BIRAKIR MI?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Ürünü yeni aldıktan ve geldikten sonra ssd ve ram yükseltmesi yapsam garanti dışı kalır mı?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ürünü yeni aldıktan ve geldikten sonra ssd ve ram yükseltmesi yapsam garanti dışı kalır mı?
Laptopun vidalarını söküp kasanın kapağını açmak bile garanti dışı bırakıyor.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emin misin msi sitesinde farklı yazıyor? Firmadan firmaya ve ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor sanırım

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
emin misin msi sitesinde farklı yazıyor? Firmadan firmaya ve ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor sanırım
Ne yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.
IMG_3657.jpeg

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
ben 2 ay önce msi a destekte ile iletişim kurdum bana şöyle yanıt yapıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI müşteri hizmetlerine yazdım merak eden arkdaşlar için tr çevirisi ile atıp konuyu kapıyorum:

Merhabalar, MSI Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Garanti etiketinin çıkarılması garanti kuralları açısından bir değişiklik yaratmaz. MSI kullanıcılarının RAM, HDD ve SSD'yi yükseltmek, pilleri değiştirmek ve ayrıca temizlik amacıyla garanti etiketini geçersiz kılmasına izin verilir.

Ancak, belirtilen işlemler sırasında meydana gelebilecek varsayımsal hasarların (örn. çizikler, kırık parçalar, hasarlı pimler vb.) üretici garantisi kapsamında olmayacağını lütfen unutmayın. Bu nazikçe yapılmalıdır.

Prosedür sırasında hiçbir şey hasar görmezse, garantinizi eksiksiz tutmalısınız.

En iyi dileklerimizle,
MSI Müşteri Hizmetleri Ekibi

TİTAN.

80+ Platinum
Bildiğim kadarıyla Acer Asus ve lenovoda öyle değil
Edit: Modelden modele değişebiliyor

Son düzenleme:
Top Bottom