Ne yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.
Ne yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.
Arkadaşlar aldığım laptopa RAM yükseltmesi yapacağım. RAM'i aldım kargoda şu anda. Acaba arka kapağı açarken factory seal yazılı etiketi delerek ya da etiketi kaldırıp geri yapıştıracak şekilde kapağı söküp kapatsam garanti dışı kalır mı? Sadece 1 vida factory seal etiketinin altında. Laptop...
ben 2 ay önce msi a destekte ile iletişim kurdum bana şöyle yanıt yapıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI müşteri hizmetlerine yazdım merak eden arkdaşlar için tr çevirisi ile atıp konuyu kapıyorum:
Merhabalar, MSI Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Garanti etiketinin çıkarılması garanti kuralları açısından bir değişiklik yaratmaz. MSI kullanıcılarının RAM, HDD ve SSD'yi yükseltmek, pilleri değiştirmek ve ayrıca temizlik amacıyla garanti etiketini geçersiz kılmasına izin verilir.
Ancak, belirtilen işlemler sırasında meydana gelebilecek varsayımsal hasarların (örn. çizikler, kırık parçalar, hasarlı pimler vb.) üretici garantisi kapsamında olmayacağını lütfen unutmayın. Bu nazikçe yapılmalıdır.
Prosedür sırasında hiçbir şey hasar görmezse, garantinizi eksiksiz tutmalısınız.
En iyi dileklerimizle,
MSI Müşteri Hizmetleri Ekibi