Laptopun vidalarını söküp kasanın kapağını açmak bile garanti dışı bırakıyor.Ürünü yeni aldıktan ve geldikten sonra ssd ve ram yükseltmesi yapsam garanti dışı kalır mı?
Ne yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.emin misin msi sitesinde farklı yazıyor? Firmadan firmaya ve ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor sanırım
Ne yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.
ben 2 ay önce msi a destekte ile iletişim kurdum bana şöyle yanıt yapıldıLaptopun vidalarını söküp kasanın kapağını açmak bile garanti dışı bırakıyor.
Bildiğim kadarıyla Acer Asus ve lenovoda öyle değilNe yazıyor? Hemen her laptop markasında geçerli diye biliyorum. Hatta bunun için silikon altı saklanan vidalar oluyor ve genelde renkli vidalar kullanılıyor. Vidalar tornavida ile sökülürken vidaların boyaları aşındığı için servis bunu anlıyor. Eğer servise gönderip SSD ve RAM takmalarını istersen garantiye etki etmez zaten.