Bu msi laptop alınır mı

16 Ram alınmaz. Bu kadar para vereceksen ram 64gb olmalı
126ya alacağıma zaten 130 verir 32gb ram alırım ben 16gb ram 118bine geldiği için alacaktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka yerlere ve marka ve modellere de bak. Bir modele takılıp kalma. Sonradan daha uygununu keşf edersen üzülürsün.
Şu an Asus ve MSI'dan daha uyguna HP Omen Max var ama ben MSI'ın soğutma olarak HP Omen'dan iyi olduğunu bildiğim için MSI almayı düşünüyordum, Asus zaten daha da pahalı, bu yüzden almayacağım.

Sizce MSI Vector 5080 ile HP Omen Max 5080 arasında pek fark var mı? Omen Max alınır mı? Veya kesinlikle MSI mı almalıyım?

Son düzenleme:
126ya alacağıma zaten 130 verir 32gb ram alırım ben 16gb ram 118bine geldiği için alacaktım

Şu an Asus ve MSI'dan daha uyguna HP Omen Max var ama ben MSI'ın soğutma olarak HP Omen'dan iyi olduğunu bildiğim için MSI almayı düşünüyordum, Asus zaten daha da pahalı, bu yüzden almayacağım.

Sizce MSI Vector 5080 ile HP Omen Max 5080 arasında pek fark var mı? Omen Max alınır mı? Veya kesinlikle MSI mı almalıyım?
Şuna bir bakmanı öneririm hocam

4090 çoğu nokta da 5080 den daha baskın geliyor hocam ama yine de siz bilirsiniz
3 yıllık bir model

Yeni teknoloji olması sebebiyle 5000 serisi almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,269
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.