Bu msi laptop alınır mı

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
638
Yarın MSI VECTOR 16 HX AI Intel Core Ultra 9 275HX alacağım 16gb ram ve 1tb ssd var ve fiyatı 118bin tl. Sizce alınır mı? veya hp omen max gibi seçenekleri de değerlendireyim mi? Ben direk bunu alayım diye düşünüyordum da sonra pişman olmayayım diye sizlere sorayım dedim.

Yarın MSI VECTOR 16 HX AI Intel Core Ultra 9 275HX alacağım 16gb ram ve 1tb ssd var ve fiyatı 118bin tl. Sizce alınır mı? veya hp omen max gibi seçenekleri de değerlendireyim mi? Ben direk bunu alayım diye düşünüyordum da sonra pişman olmayayım diye sizlere sorayım dedim.
Kasım'da belki bir tik uygun olur dicem de bu fiyata alan biri için çok önemli olmaz sanırım 😅

ekran kartı nedir 5090 mı?

hp omen acer alınmamalı bence

Ekran kartı nedir hocam

Laptop 118 bin'den 126 bin'e fiyatını arttırmışlar. Zaten geçen hafta 115'e satan 2, 3 satıcı vardı, hepsi birden 130 bin'e çıkarmıştı. 2 gün önce de Amazon kendisi 118'e satışa koymuştu. Amazon'dan alırım demiştim ama Amazon da 126'ya yükseltmiş. 3, 5 gün bekleyeceğim galiba, birisi fiyat düşürecektir mutlaka.

Kasım'da belki bir tik uygun olur dicem de bu fiyata alan biri için çok önemli olmaz sanırım 😅
1 hafta içerisinde almam lazım ve 118 bin TL diğer fiyatlara göre oldukça uygundu ama ne yazık ki fiyatı 126 bin TL yapmış Amazon.

Şu paralara 16gb ram ........... bokunu çıkardılar iyice benimde 1 hafta içinde üni başlayacak almam lazım bu arada önerilere açığım

Şu paralara 16gb ram ........... bokunu çıkardılar iyice benimde 1 hafta içinde üni başlayacak almam lazım bu arada önerilere açığım
Ben de üniden dolayı alacağım derslerde bir şey yapamıyorum, boş boş oturuyorum. Bu yüzden almam lazım ama herkes kafasına göre fiyat arttırıyor, herkes fırsatçı. Daha geçen hafta 115 bin TL'ye alınabiliyordu.

Başka yerlere ve marka ve modellere de bak. Bir modele takılıp kalma. Sonradan daha uygununu keşf edersen üzülürsün.

Geri