Neler Yeni

Msi Mag 100M kasaya Thermalright Peerless Assassin 120 SE sığar mı?

Dambıldor

80+ Silver
Kasamın desteklediği hava soğutucu max 160mm. Peerless assassin 155m fakat ramlerim (patriot viper steel) 44-45mm yüksekliğinde. Internetten baktığım üzere 42mm e kadar sıkıntı yaratmıyor soğutucu fakat benimki 2-3mm fazla olduğu için fani azicik yukarı takmam gerek. Bu seferde cam kapanır mi bilmiyorum. Mantıken hesaplayınca total 158mm civarı oluyor ve sığıyor ama denemeden öğrenemem. Alıpta olmazsa da iade kabul olmaz muhtemelen. Bu kasa ve soğutucuyu kullanan var mıdır (100M/100R)? Bilemiyorum ne yapmalıyım. Elimdeki mugen 5i satıp ustune 200 300 koyup 1300e assassine upgrade yapmayı düşünüyordum. (Yakında 5800x3d geçmeyi düşünüyorum)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer
Ben öyle bir durum yaşamıştım, corsair dominatorleri çıplak kullanıyodum :D Bu arada o değerler 3-5 eksik oluyo genelde, kasa açıklamasında sığmaz diyip de sığan çok soğutma tecrübe ettim. Ama en iyi yolu dediğin gibi deneme yanılma :/

romanneud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Doğramacı
Kasamın desteklediği hava soğutucu max 160mm. Peerless assassin 155m fakat ramlerim (patriot viper steel) 44-45mm yüksekliğinde. Internetten baktığım üzere 42mm e kadar sıkıntı yaratmıyor soğutucu fakat benimki 2-3mm fazla olduğu için fani azicik yukarı takmam gerek. Bu seferde cam kapanır mi bilmiyorum. Mantıken hesaplayınca total 158mm civarı oluyor ve sığıyor ama denemeden öğrenemem. Alıpta olmazsa da iade kabul olmaz muhtemelen. Bu kasa ve soğutucuyu kullanan var mıdır (100M/100R)? Bilemiyorum ne yapmalıyım. Elimdeki mugen 5i satıp ustune 200 300 koyup 1300e assassine upgrade yapmayı düşünüyordum. (Yakında 5800x3d geçmeyi düşünüyorum)
aynı kasa var aynı soğutucuyu dün aldım pazartesi gelirse yazarım

Dambıldor

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben öyle bir durum yaşamıştım, corsair dominatorleri çıplak kullanıyodum :D Bu arada o değerler 3-5 eksik oluyo genelde, kasa açıklamasında sığmaz diyip de sığan çok soğutma tecrübe ettim. Ama en iyi yolu dediğin gibi deneme yanılma :/
Mugen 5te 154/155mm yazıyor kalan boşluk sanki 5mmden daha fazla.
Muhtemelen sığacak ama belli de olmaz şimdi. Bilmiyorum ne yapmalıyım 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı kasa var aynı soğutucuyu dün aldım pazartesi gelirse yazarım
Dostum indirim bugün bitiyor benim de bugün almam lazım. Ramlerin nedir en kotu soğutucuyu açmam sen takana kadar.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,460
İsim
yusuf ecer
Bence yapıştır en kötü ayar çekersin

romanneud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Doğramacı
Mugen 5te 154/155mm yazıyor kalan boşluk sanki 5mmden daha fazla.
Muhtemelen sığacak ama belli de olmaz şimdi. Bilmiyorum ne yapmalıyım 😁

Dostum indirim bugün bitiyor benim de bugün almam lazım. Ramlerin nedir en kotu soğutucuyu açmam sen takana kadar.
xpg spectrix d41

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,513
İsim
Muhammed efe
Ben de aynı kasa var ve hemen hemen aynı ölçülerde soğutucu kullanıyorum. Ramlerim rgb olmasına rağmen yani normalinden daha uzun olmasına rağmen fana değmiyor. Sende öyle bir durum olursa en kötü fan kancalarını 2-3 mm kaydırırsın. Cam kapamada asla sorun olmaz sıkıntı yaşamazsın.

Dambıldor

80+ Silver
Bence yapıştır en kötü ayar çekersin
Öyle yapıcam gibi. Mugen 5i 1kya satarsam 300tlye cok iyi upgrade olucak testlerde fuma 2 ile bile 7-10 derece fark var bazı videolarda. Benim mugen 5 de fumadan daha kötü olduğuna göre fark bayağı olur gibi.

Seninki benimkinden de yüksek 45.8 diyor umarım sığar. En kötü fani diğer tarafa takarsınız.

romanneud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Arda Doğramacı
Öyle yapıcam gibi. Mugen 5i 1kya satarsam 300tlye cok iyi upgrade olucak testlerde fuma 2 ile bile 7-10 derece fark var bazı videolarda. Benim mugen 5 de fumadan daha kötü olduğuna göre fark bayağı olur gibi.

Seninki benimkinden de yüksek 45.8 diyor umarım sığar. En kötü fani diğer tarafa takarsınız.
bakıcam artık hayırlı olsun sana da şimdiden güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,929
Üyeler
167,742
Son üye
hakahikocu0
Top Bottom