imZen
80+
Dahası
Senin attığın mantıklıymışhocam seçenekler git gide artıyor ve benim acelem var ne yapsam bilemedim
Senin attığın mantıklıymışhocam seçenekler git gide artıyor ve benim acelem var ne yapsam bilemedim
İps panel olanla karıştırmışım kusura bakma geç fark ettimhocam ben IPS düşünmüştüm.
Hayırlı olsun güle güle kullanınHOCALARIM SON KARAR OLARAK https://www.hepsiburada.com/msi-23-...g-monitor-p-HBCV000061UNUG?magaza=Hepsiburada
BUNU ALMAYI DÜŞÜNDÜM. YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
sıkıntı değil hocam teşekkürler her şey içinİps panel olanla karıştırmışım kusura bakma geç fark ettim
daha iyisi sizin olsun hocam iyi forumlarİps panel olanla karıştırmışım kusura bakma geç fark ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler sizedesıkıntı değil hocam teşekkürler her şey için
daha iyisi sizin olsun hocam iyi forumlar
Maalesef yok hocamhocam bu arada hoparlör mevcut mu
Hayırlı olsunMag 256f aldım bende bu sabah. İncelemelere falan bakarak.
eyw hocamMaalesef yok hocam
Hayırlı olsun
hocam ben son anda mag almaktan vazgeçtim çünkü bu monitörle aralarında çok fiyt farkı yok ve özellikleri daha bol.Mag 256f aldım bende bu sabah. İncelemelere falan bakarak.
1 2 kötü yorum gördüm diğerinde o yüzden mag aldım ben hocam.eyw hocam
hocam ben son anda mag almaktan vazgeçtim çünkü bu monitörle aralarında çok fiyt farkı yok ve özellikleri daha bol.
pivot vs. birde itopyada çok fazla taksit yoktu peşin fiyatına
hocam mag de çok yorum yoktu güvenemedim ben. ama neyse hayırlı olsun hocam ikiside üzmeyecek monitörrler canımızı sıkmaya gerek yok. güle güle kullanın1 2 kötü yorum gördüm diğerinde o yüzden mag aldım ben hocam.
Sağolun hocam sizde. Gelince bakarız yine sizde bir sorun olursa yazarsinizhocam mag de çok yorum yoktu güvenemedim ben. ama neyse hayırlı olsun hocam ikiside üzmeyecek monitörrler canımızı sıkmaya gerek yok. güle güle kullanın
Hocam bu monitörü bende almayı düşünüyorum. MSI MAG 256F ile arasında kaldım. Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?HOCALARIM SON KARAR OLARAK https://www.hepsiburada.com/msi-23-...g-monitor-p-HBCV000061UNUG?magaza=Hepsiburada
BUNU ALMAYI DÜŞÜNDÜM. YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER