Aşağıda linkini bıraktığım 2 monitörden birisi msi 240hz birisi dell 360hz fakat fiyatları neredeyse aynı bu sebeple kafam karıştı siz hangisini önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Aşağıda linkini bıraktığım 2 monitörden birisi msi 240hz birisi dell 360hz fakat fiyatları neredeyse aynı bu sebeple kafam karıştı siz hangisini önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hızlı IPS panelde 360Hz yenileme hızı sayesinde yüksek tempolu oyunlar sırasında inanılmaz akıcı görsellerle tam potansiyelinizle oynayın. Bulanıklığı ve gölgelenmeyi ortadan kaldıran 0,5…
Reisim ikisininde eksik olduğu yerler var maalesef ben bu paraya ikisine almam
MSI monitörün iyi özelliği 2k olması ve 240hz -özelligi ise Va panel olması
Dell markasının özelliği IPS panel ve 360hz olması ama maalesef 1080p
Benim görüşüm bir monitor 27 inç 2k ve IPS panel olmadıkça ben tercih etmem ve tavsiyede etmem
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQM1A 27" 1 ms 2K IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQM1A 27" 1 ms 2K IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Reisim ikisininde eksik olduğu yerler var maalesef ben bu paraya ikisine almam
MSI monitörün iyi özelliği 2k olması ve 240hz -özelligi ise Va panel olması
Dell markasının özelliği IPS panel ve 360hz olması ama maalesef 1080p
Benim görüşüm bir monitor 27 inç 2k ve IPS panel olmadıkça ben tercih etmem ve tavsiyede etmem
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQM1A 27" 1 ms 2K IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQM1A 27" 1 ms 2K IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rica ederim reisim o zaman bu monitörü öneririm bunun bir kaç düşük modelini kullanıyorum bu monitörün - özellikleri o kadar büyük değil birisi pivot monitör değil ikincisi monitör çok fazla sağ sol yukarı aşağı oynamıyor , bunun için 360 derece dönebilen bir monitör aparati ömürlük olarak sana bu monitörü kullandıracaktır