🔥İndirim MSI MAG 275QF QHD 27" 180Hz 0.5ms 🔥🔥 6.499 TL 🔥🔥

Reaksiyon skoru
115
Son düzenleme:
1500TL iyzico iadesi gelmiyor, bayram için %25 pckolik e geliyor mu bilmiyorum ama o gelirse 1000TL gelmiyorsa 500TL iade geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de R27QE varken pek alınmaz gibi. Giriş seviye model

1747662959874.webp

1500TL iyzico iadesi gelmiyor, bayram için %25 pckolik e geliyor mu bilmiyorum ama o gelirse 1000TL gelmiyorsa 500TL iade geliyor.

Bir de R27QE varken pek alınmaz gibi. Giriş seviye model
lenovo ile arasında 1000 tl var yine de hocam

Bence başlığa gercek rakam yazılmalı indirimler için açıklamaya yazılır. Çünkü herkes bu indirimleri kullanamıyor yada kullanmış oluyor.
indirim kullanmak isteyen kardeşinin annesnin babasının arkadasının üstünden yeni hesap acıp kullanabilir hocam ben öyle yaptım

ben bunu iyzico ile 6 bine düştüğü zaman almıstım 1 ay önce, tuşların birinde yazılımsal problem oldugu için iade ettim ama herkese öyle gelmez diye düşünüyorum. Onun dışında gördüğüm kadarıyla bahsedecek olursam çerçevesi emsallerine göre bi tık daha kalın ve çok ağır bir monitör, asus msi monitörlere göre de estetik durmuyor fakat pivot hareketleri gayet yeterliydi

lenovo ile arasında 1000 tl var yine de hocam

indirim kullanmak isteyen kardeşinin annesnin babasının arkadasının üstünden yeni hesap acıp kullanabilir hocam ben öyle yaptım
Ürünün reel fiyatı olmadığından yazılmasını doğru bulmuyorum. sen oyle yapıyor olabilirsin herkes senle aynı konumda olamayabiliyor.

ben bunu iyzico ile 6 bine düştüğü zaman almıstım 1 ay önce, tuşların birinde yazılımsal problem oldugu için iade ettim ama herkese öyle gelmez diye düşünüyorum. Onun dışında gördüğüm kadarıyla bahsedecek olursam çerçevesi emsallerine göre bi tık daha kalın ve çok ağır bir monitör, asus msi monitörlere göre de estetik durmuyor fakat pivot hareketleri gayet yeterliydi
2k fiyat performans monitör arıyorum 1 aydır bulamıyorum kafam çok karıştı 34 inç olsun diyorum sonra bakıyorum çoğu va panel
pahalı falan

%25 in kesin geldiği belli değil hocam gaming gen ve itopya da kesin geliyo o. Diğer türlü aradaki 500 lira farka değer, msi ın renk gamutu kötü
nasıl öğrenebiliriz %25 in gelip gelmediğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,330
Üyeler
174,123
Son üye
ravenspeed
Geri