Neler Yeni

🔥Msı 27" Mag 275QF |6.934,05 TL|🔥

Alcedines

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yılmaz
Ayan arkadaş cevabinı vermiş. O ghosting değil ters ghosting. OSD ayarlarından overdrive'ı bir düşüğe alsaydın tüm sorun çözülecekti.

Bana sormak yerine direk iade etmişsin 🤦🏻‍♂️

Az önce itopyanın Philips 27M2N5500 incelemesine baktım. Onlar da max. overdrive ayarında yapmış ufo testi. YAHU KOCA ÜLKEDE G.TU B.KLU GHOSTİNG TESTİ YAPMAYI BİLEN YOK KAFAYI YİYORUM. PCH son videosunda bayağı bir düzeltmişti ama o da hala yanlış. Daha önceden sabit kamera ile yapıp kopya görüntuye ghosting diyorlardı Allah'ım... O zamanlar uyardım diye takipçileri bana saldırıyordu şimdi benim dediğime geldiler...

Offf offf...

Edit: Ayrıca artık şunu anlamanız lazım. GHOSTİNG ÜRÜNDEN ÜRÜNE DEĞİSEN BİR ŞEY DEĞİL. Bu sızma gibi, renk doğruluğu gibi diğer şans faktörleri gibi DEĞİL. Yani size gelen bizim yaptığımız/baktığımız testlerden farklı OLAMAZ. Oluyorsa overdrive ayarını yanlış yapmışsınızdır.
Edit2: birden fazla panel modeline sahip monitörler hariç buna.

MAG274 QRD-QD E2, 2K 180Hz IPS modellerin tepe modeli. Tabii ki o. Ama o fiyata çikmışken G274QPX öneririm.
Ayhan hocam dahil ikinizede teşekkür ederim ölü piksel zaten kafamı kurcalamıştı ancak od ayarlarını 3 mod değiştirdim belki o anki heyecan ve bilinçsizlikten durumu idrak edemedim birde foruma konu açmak o anda hiç aklıma gelmedi... monitör konusunda bilgim oldukça düşük risk almayıp ürünü geri iade etmemde mümkünken bunu değerlendirdim. Yeni bir şey öğrenmiş oldum teşekkürler :))

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes
Bırakın Gamepower'ı incelemesi olmayan büyük markaları dahi önermiyorum. Zira monitörde kağıt üstü değerler çok az şey ifade ediyor. O tarz TR markaların incelemesi asla yok + marka olarak da güvenilir değil. Dolayısıyla öneremem.

R27QE bakın. İyi bir satıcıdan aldiğınizdan emin olun çünkü kalite kontrol sıkıntıları var. Işık sızması, ölü pikselsiz bir tane bulana kadar al-iade/değişim yapmanız gerekebilir.

Philips 27M2N5500 7.3K'ya düşmüştü. Bulabilirseniz en iyisi o olur. Lenovo gibi ama daha iyi kalite.

Açıkcası son 1-2 aydır fiyatları görünce bu fiyata o MSI'ı öneremiyorum. Hiçbir özelliği olmayan düz bir monitör. O fiyata yukarıda saydığım modeller ve başkaları düştü ve çok daha iyiler.

6 aya ne olur kim ne bilsin hocam.
Anlıyorum Phillips'teki indirim bitti ve kasım indirimleri de bitti gibi, o zaman indirim kovalama zamanı, teşekkür ederim 🥹
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bırakın Gamepower'ı incelemesi olmayan büyük markaları dahi önermiyorum. Zira monitörde kağıt üstü değerler çok az şey ifade ediyor. O tarz TR markaların incelemesi asla yok + marka olarak da güvenilir değil. Dolayısıyla öneremem.

R27QE bakın. İyi bir satıcıdan aldiğınizdan emin olun çünkü kalite kontrol sıkıntıları var. Işık sızması, ölü pikselsiz bir tane bulana kadar al-iade/değişim yapmanız gerekebilir.

Philips 27M2N5500 7.3K'ya düşmüştü. Bulabilirseniz en iyisi o olur. Lenovo gibi ama daha iyi kalite.

Açıkcası son 1-2 aydır fiyatları görünce bu fiyata o MSI'ı öneremiyorum. Hiçbir özelliği olmayan düz bir monitör. O fiyata yukarıda saydığım modeller ve başkaları düştü ve çok daha iyiler.

Philips hala bütçemin üstünde ama lenovo monitörü ucundan alabilirim gibi. Şu anda da lenovo kullanıyorum ve gayet memnunum. Üzerine uyuyup alacağım teşekkürler

Son düzenleme:

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes

Hocam son kez rahatsız ediyorum, birileri de bana bunu önerdi, G274qpf aralarındaki 699 tl ye değer mi yoksa philips daha mı iyi

https://www.n11.com/urun/msi-g274qp...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam son kez rahatsız ediyorum, birileri de bana bunu önerdi, G274qpf aralarındaki 699 tl ye değer mi yoksa philips daha mı iyi

https://www.n11.com/urun/msi-g274qp...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Bu modelin incelemesini bulamamıştım. Nasıl olduysa şu gözümden kaçmış:
İncelemeye göre kontrast 1000:1'in altında. 2024 modellerin rahatça 1300 değerleri gördüğünü, pek çok modelin 1400-1500 görebildiğini düşünürsek kabul edilemez. Philips ile test edilen alanlarda neredeyse aynı ama kontrastta daha kötü, parlaklıkta daha iyi. Ve Philips'in daha detaylı incelemesi var. Dolayisıyla hâlâ Philips öneriyorum.
Ama önemli bir not olarak bırakayım buranın kontrast sonucuna güvenemiyorum.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes
Bu modelin incelemesini bulamamıştım. Nasıl olduysa şu gözümden kaçmış:
İncelemeye göre kontrast 1000:1'in altında. 2024 modellerin rahatça 1300 değerleri gördüğünü, pek çok modelin 1400-1500 görebildiğini düşünürsek kabul edilemez. Philips ile test edilen alanlarda neredeyse aynı ama kontrastta daha kötü, parlaklıkta daha iyi. Ve Philips'in daha detaylı incelemesi var. Dolayisıyla hâlâ Philips öneriyorum.
Ama önemli bir not olarak bırakayım buranın kontrast sonucuna güvenemiyorum.
Anladım msi alacağıma phillips almak daha mantıklı. Ayrıca özür dilerim çok dadandım ama monitörler çok bilmediğim bir alan ve aldım mı en az 4-5 sene kullanacağım bir ürün o yüzden seçimimden mutlu ayrılmak istiyorum. Phillips ile lenovo arasında yaklaşık 1000 tl var ve bu bütçemi aşşırı zorlar, aralarındaki fark nedir, gece gündüz gibi bir fark var mıdır?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Anladım msi alacağıma phillips almak daha mantıklı. Ayrıca özür dilerim çok dadandım ama monitörler çok bilmediğim bir alan ve aldım mı en az 4-5 sene kullanacağım bir ürün o yüzden seçimimden mutlu ayrılmak istiyorum. Phillips ile lenovo arasında yaklaşık 1000 tl var ve bu bütçemi aşşırı zorlar, aralarındaki fark nedir, gece gündüz gibi bir fark var mıdır?
Özellik olarak, hayir. Neredeyse aynılar.

Lenovo'nun sıkıntısı dandirik kalite kontrolü. Alıp sıkıntı yaşayan çok oldu. Birkaç sefer iade değişimi göze alırım diyorsaniz öneriyorum sadece.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Kerem Eldes
Özellik olarak, hayir. Neredeyse aynılar.

Lenovo'nun sıkıntısı dandirik kalite kontrolü. Alıp sıkıntı yaşayan çok oldu. Birkaç sefer iade değişimi göze alırım diyorsaniz öneriyorum sadece.
Göze alırım, teşekkür ederim.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
O zaman acele etmeye gerek yok, yazın bakarım. Bu arada monitör tavsiyeleriniz olursa buyrun arkadaşlar :)
Benim tavsiyem almanız. 2K 144-180Hz'ler 1 senedir gördüğüm en düşük seviyede. Geçen kasım-ocak arası 6.7K'ya XV272U V düşünce efsane indirim demiştik. 1 sene ardından dün Philips 27M2N5500 5.9K'ya düştü...

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Benim tavsiyem almanız. 2K 144-180Hz'ler 1 senedir gördüğüm en düşük seviyede. Geçen kasım-ocak arası 6.7K'ya XV272U V düşünce efsane indirim demiştik. 1 sene ardından dün Philips 27M2N5500 5.9K'ya düştü...
Hocam konudan bağımsız sana bir monitör danışmak istiyorum,
Bu monitör 6.500 ne dersin? Yoksa şu kadar koy başka al der misin?

Top Bottom