Yardım Msi Mag 32CQ6F Monitör alınır mı?

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
Bütçe
10000
2k monitör bakıyorum. benim normalde aradığım özellikler vesa desteği bulunması ve renkleri yeterli canlılıkta vermesi. gezinirken denk geldim. Srgb renk kapsamı 101% (8+TRC = 10bit) ve kontrast oranıda güzel duruyodu, ayrıca 1ms GTG olduğuda yazıyor. ailemle konuştum almışken büyük boyutta almamı sölediler. ondan dolayı 32 inch olanı düşünüyorum. sizce alınır mı? veya aynı bütçede farklı önerileriniz varmıdır.

ekstra dip not : (Genellikle Araba oyunu veya singleplayer oyunlar oynayan biriyim. canım sıkılınca csgo, valo gibi competive oyunlar oynuyorum.)

akakçe link : https://www.akakce.com/monitor/en-u...-curved-180-hz-oyuncu-u-fiyati,760553399.html

Rezzz

varmı bi fikriniz hocam. konu ile ilgili yorum yapan yok.
vallahi bende 27lik monitör kullanıyorum 2k msi sorun yoktu bir anda ekranda çizgiler çıkmaya başladı bunu garantiye göndericem bir tane de daha büyük monitör arıyorum onun için rez aldım fikrim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW6GW1G?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bende bu monitör var aşırı da memnunum şuan kullandığım sistemde 4070 super var monitör olarak bu var

Bende msı var 27 inç 6 sene olacak hiç bir problem çıkmadı..

Bende msı var 27 inç 6 sene olacak hiç bir problem çıkmadı..
nası peki hocam memnunmusunuz. renk doygunluğu kalitesi felan?. hani msi yerine şu markalara yönelsen daha iyi olur diyecek bişey yok demi.

@shankar1 @jombo hocalarım siz genelde bunlar ile ilgili bilginiz var diye etiketliyorum. aktifken donüş sağlarsanız memnun olurum.

Son düzenleme:
nası peki hocam memnunmusunuz. renk doygunluğu kalitesi felan?. hani msi yerine şu markalara yönelsen daha iyi olur diyecek bişey yok demi.

@shankar1 @jombo hocalarım siz genelde bunlar ile ilgili bilginiz var diye etiketliyorum. aktifken donüş sağlarsanız memnun olurum.
32 inç 2k için fazla büyük

Bu ürün bence şuan isteklerini karşılayan fiyatina göre en ucuz ürün

240hz de çalıştırın 10 bite erişirsin oc yaparsan olmaz 240da kullanırsan daha menmun olursun

Ürün yeni kronik sorun cart curt diyen çıkarsa tokatlarım

32 inç 2k için fazla büyük

Bu ürün bence şuan isteklerini karşılayan fiyatina göre en ucuz ürün

240hz de çalıştırın 10 bite erişirsin oc yaparsan olmaz 240da kullanırsan daha menmun olursun

Ürün yeni kronik sorun cart curt diyen çıkarsa tokatlarım
özelliklerine baktım baya iyi duruyo. 120% srgb ve 1ms gtg yazıyor. 100x100 vesa desteği var yazıyor ama fotoğraflarsa göremedim. yinede güzel. siyah rengi falan varmı acaba. setupumda siyah olduğundan kombin olsun isterim.

Nothing siyah yok
siyahını buldumda beyazı 10,000 tl iken siyahi 15000 tl lerde geziyor. absürd durum normalde siyah daha ucuz olması gerekir. yinede bi göz gezdirecem hocam teşekkürler. eğer ekstra bi öneriniz varsa bu bütçede eklemek isterim listeme.

100x100 vesa işini görmüyor mu??
yok görüyor north bayou f80 kullanıyom destekliyor. hemen şimdi almicam. 1 hafta boyunca piyasaya bakıncamda ekstra bi öneriniz varsa sectiklerim arasında incelemelere bakip almayı düşünüyodum.

yok görüyor north bayou f80 kullanıyom destekliyor. hemen şimdi almicam. 1 hafta boyunca piyasaya bakıncamda ekstra bi öneriniz varsa sectiklerim arasında incelemelere bakip almayı düşünüyodum.

Ektra önerim bu var diğerleri artık bütçe aşımı

Geri