Yardım MSI MAG B650 TOMAHAWK Anakarta BIOS Güncellemesi

Reaksiyon skoru
35
Merhabalar iyi forumlar.

AMD Ryzen 7800x3d işlemciye sahibim bu işlemciyi MSI MAG B650 Tomahawk anakart ile kullanıyorum yalnız sizlerden desteğe ihtiyacım var.

https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B650-TOMAHAWK-WIFI/support
Sitede birden fazla bios sürümü mevcut ama hangisi bana uygun onu bilmiyorum. sizlerden ricam konuya hakim arkadaşların beni bilgilendirmesi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-30 194011.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-30 194011.png
    210.4 KB · Hit: 29
live update kısmında gelişmiş tarama yapınca bios güncellemesi geliyor, eğer gelmiyorsa günceldir
evet varmış ve kurdum hocam şuan yalnız linkteki en son olanı kurmadı sistem bana bu sorun yaşatırmı 08/07/2024 tarihli bios u güncelledi

En günceldesiniz zaten sanırım. Sitede üstten 2. biosu da kurabilirsiniz. En üstteki son sürüm betada o yüzden tavsiye etmem

En günceldesiniz zaten sanırım. Sitede üstten 2. biosu da kurabilirsiniz. En üstteki son sürüm betada o yüzden tavsiye etmem
şuan en güncelde görünüyorum ama bende ki BIOS sürümü 07-24-2024 linkteki sitede 2. bios 2024-08-09 tarihli sizce kurmalı mıyım? msi center bu durumda neden bunu kurmadı acaba uyumlu mudur ?

Uyumlu olmasa sitede olmaz hocam. Bios ve ekran kartı güncellemelerini sitelerinden yapmak daha iyi. Uygulamalarındaki güncel sürüm eski ya da beta olabiliyor

Geri