Belki değil tokatlar.phantom spirit tokatlayabilir belki bunu
Msi 2.sınıf bir soğutucu rakip değil Phantom ile. Phantom için ancak LT520 gibi sıvı soğutucular rakip olabilir.bende phantom spirit evo var tokatlar değil mi
Valla iyi ki sizin gibi bilgili insanlar. Benim bu kadar detaylı bilgilerim yok üstadlar.1400 Liraya Peerless Assassin veya 1500 Liraya Phantom Spirit alın daha iyi. Hem performansı, hem ömrü, hem de sessizliği daha iyi
Ne demek hocam. Zamanla oluyor vallahi ben yaklaşık 1 sene önce kendime ekran kartı almak için bulaştım bu işlere, o zamandan beri her gün saatlerimi harcıyorum, hoşuma gidiyor yeni bilgiler öğrenmek, kullanmak ve insanlara yardım etmek. Ama işin komik tarafı hala yeni ekran kartı almadımValla iyi ki sizin gibi bilgili insanlar. Benim bu kadar detaylı bilgilerim yok üstadlar.
Alınca da hevesin biter zaten hocamNe demek hocam. Zamanla oluyor vallahi ben yaklaşık 1 sene önce kendime ekran kartı almak için bulaştım bu işlere, o zamandan beri her gün saatlerimi harcıyorum, hoşuma gidiyor yeni bilgiler öğrenmek, kullanmak ve insanlara yardım etmek. Ama işin komik tarafı hala yeni ekran kartı almadım![]()
Almayı planladığım şeyler arttı, tüm sistemi değiştiriceğim yavaş yavaş muhtemelen :dAlınca da hevesin biter zaten hocamo işler böyle oluyor
![]()
Yada thermalright assassin's king Se de her türlü işini görür1400 Liraya Peerless Assassin veya 1500 Liraya Phantom Spirit alın daha iyi. Hem performansı, hem ömrü, hem de sessizliği daha iyi