güzel asadır. ancak ben 100r alırım istediğin rengi ayarlayabilmek güzel. ama yok performans istiyorum özelleştirmesemde olur diyosan güzel kasadırArkadaşlar Msı Mag Force 100m Almayı Tercih Ettim Fakat Son Öneri Sizindir Sizce Ne Almalıyım
Psu Xpg Pylon 650w
O bütçede bu daha mantıklı:Arkadaşlar Msı Mag Force 100m Almayı Tercih Ettim Fakat Son Öneri Sizindir Sizce Ne Almalıyım
Psu Xpg Pylon 650w
Onu alacana dark maxima v20 al cok iyi kasadırArkadaşlar Msı Mag Force 100m Almayı Tercih Ettim Fakat Son Öneri Sizindir Sizce Ne Almalıyım
Psu Xpg Pylon 650w
50 tl daha ekleyip v20 alsın bence ben kullanıyorum cok memnunumBu bütçeye en iyi kasa bu
100m şuan fiyatını hak etmiyor.Dark Maxima V12 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3,0 ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV12) (PSU YOK) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark Maxima V12 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3,0 ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV12) (PSU YOK) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hangisi Daha iyi soğutuyor ?O bütçede bu daha mantıklı:
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Bilemiyorum Msı daha güzel gözüküyorOnu alacana dark maxima v20 al cok iyi kasadır
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 TL daha ekleyip v20 alsın bence ben kullanıyorum cok memnunum
Görünüşünü Beğenmiyorum PekBu bütçeye en iyi kasa bu
100m şuan fiyatını hak etmiyor.Dark Maxima V12 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3,0 ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV12) (PSU YOK) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark Maxima V12 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3,0 ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV12) (PSU YOK) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam msi daha güzel gözüküyor ama performans olarak da msi dan kat kat daha iyiHangisi Daha iyi soğutuyor ?
Bilemiyorum Msı daha güzel gözüküyor
Görünüşünü Beğenmiyorum Pek
100m deki fanlar hakkında bilgi bulamadım bu yüzden çok iyi değil diye değerlendiriyorum.Hangisi Daha iyi soğutuyor ?
Bilemiyorum Msı daha güzel gözüküyor
Alınır. Şu incelemeye de bakabilirsinizo zaman cygnusu alıyorum hocam eminsiniz deme
Dostum Ben Herzaman Kasa Değiştirebilcek Biri Değilim O yüzden Çok Kararsızım Bu Kasa Elim Değdiğimde soğuk olduğunu anlabilcekmiyimAlınır. Şu incelemeye de bakabilirsiniz
İnceleme: Ranker Cygnus V2 ARGB kasa incelemesi
Merhabalar, kasayı 490 TL'ye Sinerji Bilgisayar üzerinden aldım. Normalde aynı gün kargoya verilirdi ancak 3 gün sürdü kargoya verilmesi bu sefer. Denk geldi sanırım. :D Paketlemesi çok güzeldi ama hasarsız elime ulaştı. Sistem: Ryzen 5 2600 Arctic Freezer 34 A320M-F Asus Dual RX 580 2x8...www.technopat.net