Ne Kadara alıyorsunuz? Yani indirmde falan mı?Birazdan sizde onaylarsanız msi mag forge 100r alacağım n11 den
Sanırım bu fiyata daha iyisi yok değil mi ?
Olabilir.560 TL indirimde değil
msi 100r daha hoşuma gitti az önce aldımAlınır. Alternatif olarak bunlar da var.
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AERO1FR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi...www.teknobiyotik.com
Hayırlı olsun.msi 100r daha hoşuma gitti az önce aldım
cok güzel bir kasa alınırBirazdan sizde onaylarsanız msi mag forge 100r alacağım n11 den
Sanırım bu fiyata daha iyisi yok değil mi ?
ben 101m i 560 aldim bulabilirsen 101m var indirim bitmediyse trendyoldan560 TL indirimde değil