MSI MAG FORGE 100R

unknown1

80+
Reaksiyon skoru
16
Aslında kararım COOLER MASTER MB511 tarafındaydı ama PSU'ya güvenemedim. Sistemi itopyadan toplayacağım için değiştirdim. Ne yazık ki MB511'in PSU'suz hali itopya da yok.

O yüzden bu ikisini tercih ettim. Görüşünüz nedir?

MasterBox MB511 seçmek istedin ama PSU'suna güvenemedin.
Şimdi de MWE seçmişsin, e hani güvenemiyordun?

Mb551 daha iyi ayrıca PSU kaliteli

MB511'in içindeki PSU Elite serisi, sıkıntısız diyemem ama yarı yolda bırakmaz. MB511 ise senin bilgisayar hayatının sonuna kadar götürecek bir kasa.
Elite serisi PSU var içerisinde.

MB511'in içindeki PSU Elite serisi, sıkıntısız diyemem ama yarı yolda bırakmaz. MB511 ise senin bilgisayar hayatının sonuna kadar götürecek bir kasa.

Elite serisi ortalama bir PSU sıkıntısız

Ha sen kırmızı fanlı olanından bahsediyorsun.
Evet onda Elite V3 var, ama ARGB ve RGB olanında MWE White 650.

Ha sen kırmızı fanlı olanından bahsediyorsun.
Evet onda Elite V3 var, ama ARGB ve RGB olanında MWE White 650.
Arkadaş bu 2 seçimi yaptıysa büyük ihtimalle kırmızısı vardır, MB511 herhalde en fazla değişen kasa oldu, ürün kodlarıyla satılıyor artık.

öncelikle psuyu değiştirebilirim onda sıkıntı yok kasayı da kırmızı olanı seçtim. güvenememe kısmına gelicek olursak +80 sertifikası yok o yüzden güvenemedim. arkadaşların dediklerine göre de sıkıntı çıkarmaz umarım ha?

öncelikle psuyu değiştirebilirim onda sıkıntı yok kasayı da kırmızı olanı seçtim. güvenememe kısmına gelicek olursak +80 sertifikası yok o yüzden güvenemedim. arkadaşların dediklerine göre de sıkıntı çıkarmaz umarım ha?
80+ sertifikasının olmaması bir PSU'yu kötü yapmaz, sertifika her şey demek değil.
Onun haricinde Elite V3 biraz düşük bir PSU evet, diğer forumlarda yerden yere gömüyorlar, APU sistemlerde falan kullanılmasını öneriyorlar.
Bence bütçe yüksek ise daha iyi PSU seçebilirsin, ki MWE White 600 seçmişsin, Elite V3'ten daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,550
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri