Kasanın içinden çoklayıcı çıkıyor aynı kasaya sahibim bende çıktıAnakartım B450M S2H V2. M100R Kasa fan bağlantılarını nasıl yapabilirim? Anakartımda sanırsam 1 Tane Fan girişi var ve çoklayıcı almak lazım sanırsam. Hem ARGB İçin hemde fanların çalışması için Bağlantıları nasıl yapabilirim?
Bir sıkıntı vs oldu mu peki?Kasanın içinden çoklayıcı çıkıyor aynı kasaya sahibim bende çıktı
Yok olmadı bilgisayarcı kurdu zaten ben gerekli olan parçaları kabloları falan verdim kurdu tüm ışıklar ve fanlar çalışıyorBir sıkıntı vs oldu mu peki?
Tamam teşekkürler.Yok olmadı bilgisayarcı kurdu zaten ben gerekli olan parçaları kabloları falan verdim kurdu tüm ışıklar ve fanlar çalışıyor
Anakartım B450M S2H V2. M100R Kasa fan bağlantılarını nasıl yapabilirim? Anakartımda sanırsam 1 Tane Fan girişi var ve çoklayıcı almak lazım sanırsam. Hem ARGB İçin hemde fanların çalışması için Bağlantıları nasıl yapabilirim?
Tamam teşekkürler.Kutuda fan çoklayıcı olması gerek çoklayacıya tüm fanların kablolarını takın, Fan çoklayıcı anakartın system fan yazan pine takın, ARGB için PSU'dan sata kablosunu hub'a takmanız yeterli olacaktır