Neler Yeni

MSI MAG Monitör nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Bütçe
5000

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
bence fiyatı iyi 1 ay olmadı daha 2.monitör olarak 24 inch aldım 4300 e falan keşke bunu alsaymışım 27 inch bu fiyata zor bulunur heralde :D

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan Güleç

The Semih

80+ Gold
Merhaba bu monitör 7300’den 4900e düşmüş. 27 inç 180hz 0.5ms(gtg galiba). Alayım mı yoksa bu fiyata bildiğiniz daha iyi monitör var mı?

Geçen aldım panel kalitesi çok iyi fakat malzeme kalitesi çok kötü, monitör masada en ufak şeyde sallanıyor. 165 Hz den 180Hz OC edilmiş buda NVIDIA APP da video çekiyorsan FPS droplarına sebep olur, 180Hz kullanan arkadaşlar 165Hz yapsın monitörü eğer yayın ve kayıt işleriyle uğraşıyorsanız.

Ghosting ve ölü piksel çıkmadı, bide monitörü en az 1 metre öteye koy 27 inc olduğu için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen aldım panel kalitesi çok iyi fakat malzeme kalitesi çok kötü, monitör masada en ufak şeyde sallanıyor. 165 Hz den 180Hz OC edilmiş buda NVIDIA APP da video çekiyorsan FPS droplarına sebep olur, 180Hz kullanan arkadaşlar 165Hz yapsın monitörü eğer yayın ve kayıt işleriyle uğraşıyorsanız.

Ghosting ve ölü piksel çıkmadı, bide monitörü en az 1 metre öteye koy 27 inc olduğu için.
Dp kablosu kullandiniz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Evet DP ve HDMI test ettim sonuçlar aynı fark yok, fakat kutudan DP çıkmıyor, bide DP kablosu eskiyse kutudan çıkan HDMI takın daha iyi.
Hiç bir yerde oc ile 180 olduğu yazmıyor nerden ulaştınız bu bilgiye

The Semih

80+ Gold
Hiç bir yerde oc ile 180 olduğu yazmıyor nerden ulaştınız bu bilgiye
Ulaşmadım biyerden, OC Hz olduğu zaman kayıt programlarında fps sorunu olur. Monitörü OC olmadan HZ çekince düzelir, genelde çift ekran kullananlar senkronize sorunu yaşar. 180 OC olduğu hiçbiryerde belirtilmemiş doğru ben kendim diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Ulaşmadım biyerden, OC Hz olduğu zaman kayıt programlarında fps sorunu olur. Monitörü OC olmadan HZ çekince düzelir, genelde çift ekran kullananlar senkronize sorunu yaşar. 180 OC olduğu hiçbiryerde belirtilmemiş doğru ben kendim diyorum.
Sanırım yanlış bir kanıya varmışsın çünkü bu monitör ile yayın açan aynı zamanda kayıt alan, arkadaşım bahsettiğin sorunu yaşamamış. Ayrıca oc olduğu da ürünün hiç bir yerinde ( broşürlerde dahil ) yazmamakta. Bunu belirtmeden oc kullanmaları yasal olarak aykırı zaten. Not: 1.4 dp kablosu kullanıyor arkadaş.

The Semih

80+ Gold
Sanırım yanlış bir kanıya varmışsın çünkü bu monitör ile yayın açan aynı zamanda kayıt alan, arkadaşım bahsettiğin sorunu yaşamamış. Ayrıca oc olduğu da ürünün hiç bir yerinde ( broşürlerde dahil ) yazmamakta. Bunu belirtmeden oc kullanmaları yasal olarak aykırı zaten. Not: 1.4 dp kablosu kullanıyor arkadaş.
Arkadaş'ın çift monitör mü kullanıyor ?

Baran bu bahsettiğim sorun Nvidia Shadowplay yeni ismiyle Nvidia APP uygulamasından video çekince oluyor, 3. parti video programı kullanınca sorun olmuyor yukarda belirtmişim zaten. OBS den kayıt alınca problem yapmıyor. Ayrıca bu bahsettiğim sorun bu monitöre has bir şey değil bütün 180hz monitörlerde bilinen bir sorun araştır redditte tecnopette konuları açıldı eskiden. Çift ekran kullananlar daha sık yaşıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,682
Üyeler
164,039
Son üye
oralet_seven
Top Bottom