Neler Yeni

MSI Mag Pano M100R ve Project Zero sistem kurmaya değer mi?

EsdeathSama

80+ Bronze
İmzadaki sistemi ve corsair 4000d kasasını kullanıyorum. Çok estetik durduğunu söyleyemeyeceğim. Hem değişiklik olması açısından hem de inanılmaz bir görüntü sunduğu için mag pano m100r ve b650m project zero ikilisine geçmeyi düşünüyorum. Biliyorum tomahawk daha iyi bir anakart ama anakartlık bir işim zaten yok ve b650m project zero da işimi fazlasıyla görür. Bu tarz alışılmışın dışında bir sistem kurmanın zorluğu nedir? Kablolama gibi yerlerde çok zorlanır mıyım?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Sercan SAYİT
Bende zamanla benzer bir işe girişmek istiyorum ama büyük kasalardan sıkıldığım için Asus A21 Plus kasa düşünüyorum. Detaylı bir kurulum videosu buldum, onu izleyip zorlanıp zorlanmayacağınızı anlayabilirsiniz. Ben zorlanacağınızı sanmam.

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende zamanla benzer bir işe girişmek istiyorum ama büyük kasalardan sıkıldığım için Asus A21 Plus kasa düşünüyorum. Detaylı bir kurulum videosu buldum, onu izleyip zorlanıp zorlanmayacağınızı anlayabilirsiniz. Ben zorlanacağınızı sanmam.

Kasa tam olarak aradığım parça gibi :D ne dev gibi ne de çok küçük. Ekran kartı desteği kusursuz sıvı soğutma desteği gayet yeterli. Dahili argb fanlar falan süper ya. Micro atx anakart kısmı biraz garip olmuş, büyük ekran kartları küçük anakartlarda garip duruyor fakat anakart zaten kasayla bir bütün oluşturduğu için çok sorun olacağını sanmıyorum.

Top Bottom