tyrannical
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Murat
Selamlar iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim üzere anakarta uyumlu bir ram arıyorum, ram destek listesinde çıkan ram bellek içinde aşağıdaki linkini attığım 7800mhz rami almak istiyorum (ileriye dönük olarak) lakin bu ramin expo desteği yok.
Sizce bu rami almak mı mantıklı yoksa 6000mhz-6400mhz expo destekli bir ram almak mı mantıklı olacak?
Veya 7800mhz alırsam zaten expoya ihtiyacım olmayacak mı? eğer öyle ise bu ramları 7800mhz olarak kullanabilmek için manuel olarak voltaj ve mhz değerlerini değiştirmem mi gerekiyor.
Önerilerinizi marka, model olarak olarak yaparsanız inceleme şansım olacaktır. Teşekkürler. Maddi sıkıntım olmadığı için ucuz-pahalı durumunu dikkate almayınız.
Anakart Ram Destek Listesi
www.msi.com
https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...-z5-rgb-siyah-ddr5-7800mhz-cl36-dual-ram.html
Sizce bu rami almak mı mantıklı yoksa 6000mhz-6400mhz expo destekli bir ram almak mı mantıklı olacak?
Veya 7800mhz alırsam zaten expoya ihtiyacım olmayacak mı? eğer öyle ise bu ramları 7800mhz olarak kullanabilmek için manuel olarak voltaj ve mhz değerlerini değiştirmem mi gerekiyor.
Önerilerinizi marka, model olarak olarak yaparsanız inceleme şansım olacaktır. Teşekkürler. Maddi sıkıntım olmadığı için ucuz-pahalı durumunu dikkate almayınız.
Anakart Ram Destek Listesi

MAG X670E TOMAHAWK WIFI
Powered by AMD Ryzen 7000 series processors, the MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI is hardened with performance essential specifications to outlast enemies. Tuned for better performance by Core boost, memory Boost, Premium Thermal Solution, M.2 Shield Frozr.