Neler Yeni

MSI MAG274QRF-QD E2 vs Samsung Odyssey G65B

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan
Merhabalar 2 monitör arasında kararsız kaldım.Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum.
Bu arada Samsung un kendi işletim sistemi olması benim kullanacağım bir ozellik olmayacak.Düşüncelerinizi paylaşırken bunu dikkate alırsanız sevinirim.Teşekkürler.
Dipnot: Kesinlikle başka bir monitör daha var ona da bakmalısın diyorsanız onu da sebebiyle birlikte benimle paylaşabilirsiniz :)

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27 2560x1440 240Hz 1ms HDMI DP HDR 600 Curved Gaming Monitor ( VA Panel )

MSI 27" MAG 274QRF QD E2 Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9 Rapid IPS 180Hz 1ms Adaptive-Sync​

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Biraz farklı kitlelere hitap eden ürünler aslında. MSI'da 65W PD ve KVM var, eğer tipcden şarj olan laptopunuz varsa çok çok iyi bir özellik, seçim kriteri olabilir. Renk gamutu ve dcip3 kapsamı da daha iyi. Kontrast olarak msi 1400:1, çoğu IPS'ten yüksek fakat VA panelli samsung ondan da yüksektir. Sadece oyun oynuyorum ve curved sorun değil derseniz yüksek hz için samsungu tercih edebilirsiniz. Asus xg27acs'ye de bakabilirsiniz msi'dan panel hızı olarak daha iyi fakat renk-kontrast olarak daha kötüdür. Onda da KVM vs yok samsung gibi. Bir de bazen ucuza 260Hz IPS asus bulunuyor o da iyi. MSI'ın parlaklığı 450 nit civarı, saydığım 2 asustan da fark edilir derece yüksek.

Top Bottom