Ne kadar bunlar.Hangisi daha iyi, ikisinden birini alacağım oynadığım oyunlar genel olarak hikayeli oyunlar, cs ve PUBG yardım edebilir misiniz ?
MSI MAG 27CQ6PF 27 inç 180Hz 0.5ms QHD Adaptive Sync Rapid VA Curved Gaming Monitör
ASUS Tuf Gaming VG27AQ3A 27 inç 180Hz 1ms WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
AsusNe kadar bunlar.
Asus 9.489₺Ne kadar bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu öneririm.AOC Q27G4X Monitör
AOC Q27G4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam şimdi şöyle msi VA asus IPS panel. Panel olarak IPS olması daha önde geliyor ama MSİ olanın 1.07 milyar renk sayısı varken ASUS un 16.7 milyon. Yani MSİ renkleri daha doğru gösterecektir heleki söylediğiniz gibi hikayeli oyunlar oynadığınız için daha hoşunuza giderHangisi daha iyi, ikisinden birini alacağım oynadığım oyunlar genel olarak hikayeli oyunlar, cs ve PUBG yardım edebilir misiniz ?
MSI MAG 27CQ6PF 27 inç 180Hz 0.5ms QHD Adaptive Sync Rapid VA Curved Gaming Monitör
ASUS Tuf Gaming VG27AQ3A 27 inç 180Hz 1ms WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Attığım aoc olanı öneririm.Asus
Asus 9.489₺
Msi 9.223₺
Ve fiyatlara akakçeden bakarsanız daha iyi olur hocam, MSİ olan 8700TLye var n11deHangisi daha iyi, ikisinden birini alacağım oynadığım oyunlar genel olarak hikayeli oyunlar, cs ve PUBG yardım edebilir misiniz ?
Sağ olasın hocamHocam şimdi şöyle msi VA asus IPS panel. Panel olarak IPS olması daha önde geliyor ama MSİ olanın 1.07 milyar renk sayısı varken ASUS un 16.7 milyon. Yani MSİ renkleri daha doğru gösterecektir heleki söylediğiniz gibi hikayeli oyunlar oynadığınız için daha hoşunuza gider
O msinin modeli pek bilindik değil.Sağ olasın hocam
Sonrasında sıkıntı çıkabilir mi demek istiyorsunO msinin modeli pek bilindik değil.
Yok hocam öyle değil bilindik değil yani model olarak incelemesi varsa bak yukarıda attığım aoc veya attığım gigabyte monitöre bakabilirsin.Sonrasında sıkıntı çıkabilir mi demek istiyorsun
Anladım onlarda bakınıyorum şimdi kafa çok karışık sağ olasınYok hocam öyle değil bilindik değil yani model olarak incelemesi varsa bak yukarıda attığım aoc veya attığım gigabyte monitöre bakabilirsin.
Siz sağolun hocam, ne demekSağ olasın hocam
Acele etmeyin hocam iyice bir araştıralım öyle alın, ben sizin için bakacağım biraz daha o özelliklere sahip monitörlereAnladım onlarda bakınıyorum şimdi kafa çok karışık sağ olasın
Sağ olun hocam çok iyi olur almışken iyisini alayım diyorum çünkü vaktim de az bugün almam lazımSiz sağolun hocam, ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acele etmeyin hocam iyice bir araştıralım öyle alın, ben sizin için bakacağım biraz daha o özelliklere sahip monitörlere