Msi mouse bozuldu garanti için incehesap mı msi mı?

Reaksiyon skoru
53

bu mouse u kullanıyorum alalı 3 ay kadar olmadı oyun oynarken veya masaüstünde gezerken farketmez takılıyor ve sanki çok yavaş hareket ettiriyormuşum gibi oluyor bazen de alakasız yerlere imleç ışınlanıyor neredeyse hiç hor kullanmadım ıslak mendillve vs temizlemedim ekipmanlarımı dikkat ederek kullanıyorum genelde en hızlı arıza çıkartan ekipmanım oldu. daha önce kullanan ve sorun yaşayan var mı? nasıl bir mouse farketmeden belalı bir ürün mü almışım o zaman fiyatı 900tl idi trendyoldan incehesap satıcısından kupon ile 800 TL'ye almıştım o fiyata hem kablosuz hem beyaz hem de msi daha ne olsun iyidir diye hiçbir şeyini araştırmadım ki zaten aldıktan sonraki gün fiyat 1500tl civarına çıkmıştı. bu ürünün kutusunu falan da attım sanırım incehsap ile mi iletişime geçmeliyim msi ile mi nasıl garantiye yollayacağım? ve yine bana 1000 tl civarı KALİTELİ bir wireless mouse önerir misiniz garantiden faydalanıp olumlu sonuç alsam bile (ki hiç sanmıyorum bu güne kadarki garanti başvurularım hep kullanıcı hatası ile sonuçlandı :) ) bu üründen soğudum farklı bir mouse a geçmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,794
Üyeler
185,806
Son üye
Çakan
Geri