Neler Yeni

MSİ MPG 271QRX 2K 360Hz OLED Monitör Kullanıcı Deneyimi Yorumları

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Kılıç
Geçen hafta felan forumda konusunu açmıştım sağolsunlar arkadaşlar da yardımcı oldular ve almaya karar verdim. Açıkcası OLED yanığından yana hala korkum var ama uzun kullanımda neler olacağını görücem. Şuan ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum teknik inceleme değildir sadece düşünen arkadaşlara bi kullanıcı gözünden fikir olması açısından konu açıyorum gerekli teknik incelemeler zaten donanım arşivi youtube kanalında mevcut. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki bizim kullandığım ıps va monitörler resmen monitör değilmiş ben böyle bir canlılık görmedim zehri bi kere aldık artık geri dönüşü yok. Monitörün içinden DP-HDMI Kablo çıkıyor görüntüsü tasarımı gerçekten güzel stand da sallanma vs yok pivot hareketleri aşağı yukarı öne arkaya eğimleri gayet sağlam. Monitöre hiçbir ayar yapmadım direkt kutudan çıkardığım gibi basit bi karşılaştırma yaptım akşam renk ayarlarına vs de bakıcam. 3 yıl OLED yanığı dahil garantiye güvenerek bu topa girdim bakalım sonumuz nolacak.360Hz i hiç denemedim diğer monitörüm 240Hz olduğu için ikisini de 240Hz de çalıştırdım. Yanık korkusu olanların korkusunu dindirir mi bilmem ama pasif soğutması işlevsel gözüküyor ayrıyeten bi sürü koruma özellikleri de eklenmiş. Ben diğer IPS monitörümle ( ASUS TUF VG27AQML1A) olan karşılaştırma görüntülerini de ekliyorum umarım almayı düşünen arkadaşlara da ufak bi fikir olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca nelere dikkat etmem gerektiğini de belirtirseniz sevinirim herkese iyi forumlar

Ekler

• IMG_4821.jpeg
    IMG_4821.jpeg
    1.3 MB · Hit: 19
  • IMG_4817.jpeg
    IMG_4817.jpeg
    2.3 MB · Hit: 18
  • IMG_4816.jpeg
    IMG_4816.jpeg
    2.5 MB · Hit: 15
  • IMG_4819.jpeg
    IMG_4819.jpeg