Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
İyi diyorsanız alacağım monitörü sizce nasıl ?
Neden peki ps4 de ve daha sonra ps5 de kullanılacak.250 cd ve full hd 27 önermem
Neden ki normaldede o civarlarda değil mi zaten monitörler.250 cd ve full hd 27 önermem
Neden ki normaldede o civarlarda değil mi zaten monitörler.
250 cd gunumuz ıcın yetersiz ustelık full hd 27 inç önermem 24 inç 3k civarı hatta gigabyte ın montıoru alınabilir bana fp gelmediNeden peki ps4 de ve daha sonra ps5 de kullanılacak.
27 inç 170 hz o fiyatlara zor yaNeden ki normaldede o civarlarda değil mi zaten monitörler.
Ondan bahsetmedim ki 250cd falan önermiyorum dedi ya ona yanıt olarak.27 inç 170 hz o fiyatlara zor ya
Tamam kardeşim daha iyi bir 27 at onu alayim.250 cd gunumuz ıcın yetersiz ustelık full hd 27 inç önermem 24 inç 3k civarı hatta gigabyte ın montıoru alınabilir bana fp gelmedi
ya diyorum anlamıyor musun 27 önermem diyorum kafanız mı güzelDaha iyisi var ise gönderin onu alalım o zaman hani tam anlamadığımız için yorum açtık bu fiyat iyi geldi çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam kardeşim daha iyi bir 27 at onu alayim.
ayak tasarımı çok kötü kullanıyorum pişman etti masam büyük olduğu halde
İyi diyorsanız alacağım monitörü sizce nasıl ?
27 istiyorum ben kardeşim yapacak bir şey yok.ya diyorum anlamıyor musun 27 önermem diyorum kafanız mı güzel
Tamam kardeşim kullanıcı olarak kötü diyorsan almayalım seni dinlemek en iyisi olur.ayak tasarımı çok kötü kullanıyorum pişman etti masam büyük olduğu halde