Yardım MSI Optix G27CQ4 Nasıl ?

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Bütçe
2900
Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum Gittigidiyor'dan alacaktım teşhir ve iade ürünü satıyorlar, N11'den alacaktım iade konusunda çok sorun yaşayan var. Bende en son bunu buldum, sizce nasıl ? Bunu alacağım galiba, size de sormak istedim. Bu arada bilgisayarda 3099 lira görünüyor ama telefondan hesabımla girince 2988 lira oluyor, 100 lira daha ucuz yani.

Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum Gittigidiyor'dan alacaktım teşhir ve iade ürünü satıyorlar, N11'den alacaktım iade konusunda çok sorun yaşayan var. Bende en son bunu buldum, sizce nasıl ? Bunu alacağım galiba, size de sormak istedim. Bu arada bilgisayarda 3099 lira görünüyor ama telefondan hesabımla girince 2988 lira oluyor, 100 lira daha ucuz yani.

alınabilir bunada bakabilrsin

MSI monitörlerde çok ghosting olduğu iddia ediliyordu. Ne tür oyunlar oynayacaksın? Ne tür iş yapacaksın ona göre öneri yapayım.

27 inç daha rahat olur diyedemiştim
bu atığın alınır
Benim attığımda 27 inch ama yükseklik anlamında Gigabyte'ın biraz daha fazla.
Post automatically merged:

MSI monitörlerde çok ghosting olduğu iddia ediliyordu. Ne tür oyunlar oynayacaksın? Ne tür iş yapacaksın ona göre öneri yapayım.
Hikaye oyunları seviyorum, ama ghosting sorununu ben hiç görmedim MSI'da.

Bunlar IPS panel bunlara da bakabilirsiniz.

Benim attığımda 27 inch ama yükseklik anlamında Gigabyte'ın biraz daha fazla.
Post automatically merged:

Hikaye oyunları seviyorum, ama ghosting sorununu ben hiç görmedim MSI'da.

https://www.epey.com/monitor/dell-s2721dgf.html stok ve bütçeyi bir tık arttırabilirsen eğer.

Bunlar arasından hangisi daha iyi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,959
Üyeler
190,840
Son üye
serkansormx
Geri