asus tuf vg279q1a modelini kullanıyorum pivot falan geçtim gözüm kapalı tuf derim. bu monitörümü satarsamda yine tuf alırım.Beyler msi optix g2712 27 1ms 170hz IPS
Asus tuf VG279Q1R 27 1MS 144 HZ IPS
sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
İnanılmaz cidden.asus tuf vg279q1a modelini kullanıyorum pivot falan geçtim gözüm kapalı tuf derim. bu monitörümü satarsamda yine tuf alırım.
kanka o sende olmuş. bende tuf kullanıyorum 2 yıldır yani yaldır yaldır performansla gidiyorum .ne ışık sızdırması ne piksel sönmesi ne başka bişey. taş gibi taş.Asus tuf vg24vq eski kullanıcısı olarak naçizane yorumum asus'un tuf serisinden uzak durman olacaktır. Malzeme kalitesi iyi duruyor ama panelleri o kadar dandik yapmışlar ki. Veya nerden aldılarsa artık Çin'in 5-6. kalite üreten yerinden mi aldılar bilmiyorum. 3 kere servise gitti 3 kere de paneli değişti 3 kere de aynı problemden bozuldu. Renkler mora kayıyor. Asla önermem servis ağı iğrenç bir firmadır kendileri. Telefonlarını da kullandım bu kadar rezalet bir servis sistemi görmedim. Telefonu resetleyip geri gönderiyorlar her sıkıntıda.
he bu arada asus türkiye ve fsp türkiye gözüm kapalı güveneceğim iki servis ve distribitördür türkiyede. yani bu iki firma eğer kullanıcı hatası yapmadığın müddetçe direk ürünleri birebirleriyle değişiyor.İnanılmaz cidden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servisle haşır neşir olmak hiç nasip olmamış herhalde. Allah düşürmesin.
Tamam ben aksini iddia etmiyorum değiştiriyorlar. Ama değiştirdikleri ürün de bozuk çıkıyor. Bıktım vallahi bıktım bir daha asus alanı da aldıranı da yani.kanka o sende olmuş. bende tuf kullanıyorum 2 yıldır yani yaldır yaldır performansla gidiyorum .ne ışık sızdırması ne piksel sönmesi ne başka bişey. taş gibi taş.
he bu arada asus türkiye ve fsp türkiye gözüm kapalı güveneceğim iki servis ve distribitördür türkiyede. yani bu iki firma eğer kullanıcı hatası yapmadığın müddetçe direk ürünleri birebirleriyle değişiyor.
yani msi'yı yazılımından eleştireni gördüm, gigabyte'ı parça kalitesinden eleştirenide gördüm, ama asustan canı yananı ilk defa sende görüyorum. marka model olarak bilirsin asus fanboyluğu gibi olacak ama herkesin parmakla gösterdiği firmadır. sende talihsizlik olmuş. büyük geçmiş olsun.Tamam ben aksini iddia etmiyorum değiştiriyorlar. Ama değiştirdikleri ürün de bozuk çıkıyor. Bıktım vallahi bıktım bir daha asus alanı da aldıranı da yani.
Dilim yanana kadar ben de Asus fanboyuydum. Laptop asus, monitör asus, ekran kartı asus, anakart asus, telefonum bile asus'tu. Taa ki monitörle o kadar uğraştırana kadar.yani msi'yı yazılımından eleştireni gördüm, gigabyte'ı parça kalitesinden eleştirenide gördüm, ama asustan canı yananı ilk defa sende görüyorum. marka model olarak bilirsin asus fanboyluğu gibi olacak ama herkesin parmakla gösterdiği firmadır. sende talihsizlik olmuş. büyük geçmiş olsun.
Şu anda elimde bulunan tüm asusları çıkardım ekran kartı hariç o konuda iyiler şerefsizlerDilim yanana kadar ben de Asus fanboyuydum. Laptop asus, monitör asus, ekran kartı asus, anakart asus, telefonum bile asus'tu. Taa ki monitörle o kadar uğraştırana kadar.
bu arada şunuda belirteyim bak; eskiden alışveriş sitelerinde bazı çakal satıcılar panel piksel arızalı veya ufak tefek defolu ürünleri ucuza satıyorlardı. ve bunlarla ilgili en ufak bilgi dahi girmiyorlardı. bu durumdan çok kafa gol olan var. ben bu asus tuf vg279q1a'yı 2020 yılında aldım iyikide almışım diyorum bağımlısı oldum oyunlarda, 1ms oluşu shadow boost özelliği falan 165hz akıyor ve ips panel tipi rogla sanırım aynı olsa gerek çünkü 27 incte piksel görürüm dedim hiç görünmüyor derecede sanki 24 inchmiş gibi.Dilim yanana kadar ben de Asus fanboyuydum. Laptop asus, monitör asus, ekran kartı asus, anakart asus, telefonum bile asus'tu. Taa ki monitörle o kadar uğraştırana kadar.
Şu anda elimde bulunan tüm asusları çıkardım ekran kartı hariç o konuda iyiler şerefsizler
Ben sıfır aldım 2020 temmuzda 5 ay sonra problem oluşmaya başladı. Gönderdim garantiye geri aldım açtım bi hafta kullandım yine aynısı. Bi kere daha yolladım garantiye yine aynı. Sattım sonra o şekilde bıkıp.bu arada şunuda belirteyim bak; eskiden alışveriş sitelerinde bazı çakal satıcılar panel piksel arızalı veya ufak tefek defolu ürünleri ucuza satıyorlardı. ve bunlarla ilgili en ufak bilgi dahi girmiyorlardı. bu durumdan çok kafa gol olan var. ben bu asus tuf vg279q1a'yı 2020 yılında aldım iyikide almışım diyorum bağımlısı oldum oyunlarda, 1ms oluşu shadow boost özelliği falan 165hz akıyor ve ips panel tipi rogla sanırım aynı olsa gerek çünkü 27 incte piksel görürüm dedim hiç görünmüyor derecede sanki 24 inchmiş gibi.
valla bahtsızlığın diyim şuan bu tuf monitörü kullanıyorum hala değiştirirsemde yine tuf alacağım yada rog strix. zowie msi lg viewsonic falan kesmiyor beni.Ben sıfır aldım 2020 temmuzda 5 ay sonra problem oluşmaya başladı. Gönderdim garantiye geri aldım açtım bi hafta kullandım yine aynısı. Bi kere daha yolladım garantiye yine aynı. Sattım sonra o şekilde bıkıp.