Neler Yeni

Yardım Msi pro h610m-e anakartda bios güncelleyince ses driverı gözükmüyor

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Sağda ses sembolü hiç mi çıkmıyor?
Yok çıkıyor kulaklık için usb ses kartım var onu görüyor ama anakartın jak girişine hoparlör veya kulaklığı takınca görmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format attım düzelmedi sadece sonu AC ile biosu yükleyince sorun çözülüyor acaba ne yapsam son sürüm bios kullanıp hoparlörü mü kullanmasam yoksa eski bios yükleyip hoparlörü öyle kullansam

Son düzenleme:

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Rick Baba
Yok çıkıyor kulaklık için usb ses kartım var onu görüyor ama anakartın jak girişine hoparlör veya kulaklığı takınca görmüyor.

Format attım düzelmedi sadece sonu AC ile biosu yükleyince sorun çözülüyor acaba ne yapsam son sürüm bios kullanıp hoparlörü mü kullanmasam yoksa eski bios yükleyip hoparlörü öyle kullansam

Sorun devam ediyor mu? Msi center yükleyip ordan güncellemeyi dene

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba sorun hala devam ediyor son sürüm bios yükledim yine aynı bi tanıdığım ses driverları çalışımıyorsa başka görmediğin sıkıntılarda vardır dedi hangi sürüm kullansam acaba yardım eder misiniz ?

Crytek2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Mert
Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba sorun hala devam ediyor son sürüm bios yükledim yine aynı bi tanıdığım ses driverları çalışımıyorsa başka görmediğin sıkıntılarda vardır dedi hangi sürüm kullansam acaba yardım eder misiniz ?
bende asadece nvida high definition audio var bide monitörün modeli yazıyor monitörede hopörlör yok kulaklığımı jak girişlerinden takınca ne mikrofunu ne hopörlerü görüyor ne yapmam gerekiyor eski sürüm bios kursam düzelir mi

cerrah42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Aynı sorun bendede var 2+1 ses sistemini kullanamıyorum hamgi biosu kurmaliyiz

Hay Allah razı olsun yükledim o biosu direk gördü

Hatta realtek audio console bile açılır oldu. Demekki yeni biosta realtek açılmadığı için görmüyordu sistem

Son düzenleme:

cerrah42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali

cerrah42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Ac surumunden sonra Windows update bazı güncellemeler geldi yaptım sonra açtığımda realtek uygulaması calismiyordu ama 2+1 ses sistemim çalışıyor birde son sürümü yükleyeceğim biosu jaklar takılıyken bakalim çalışmaya devam edecekmi usb ses kartım gelsinde burada güncelleme yaparım

Top Bottom