Neler Yeni

MSI Pro H610M-E'nin ses kartı iyi midir?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Havit H2002D almayı düşünüyorum ama anakartın ses kartını kullanıyor. Kendi ses kartı bulunan H2002P kadar iyi bir ses kalitesi verir mi acaba benim anakartımdaki ses kartı? Çok fark olur mu en azından? Sanal 7.1 olmasa da olur, kullanmam onu zaten. Yararından çok zararı var.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Realtek ALC897 hocam çok iyi değil. Giriş - Orta segment arası fakat Havit için fark eder mi? bilmiyorum.
Havit H2002P modelinde kendiliğinden ses kartı var. Acaba benim anakartımdaki ses kartıyla arasında çok fark var mıdır diye merak etmiştim hocam.

Nomenstra

80+ Bronze
Havit H2002D almayı düşünüyorum ama anakartın ses kartını kullanıyor. Kendi ses kartı bulunan H2002P kadar iyi bir ses kalitesi verir mi acaba benim anakartımdaki ses kartı? Çok fark olur mu en azından? Sanal 7.1 olmasa da olur, kullanmam onu zaten. Yararından çok zararı var.
Profesyonel çapta müzikle uğraşmıyorsan anakartın ses yongası yeterli olacaktır.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Muhammet Kürkçü
Havit H2002P modelinde kendiliğinden ses kartı var. Acaba benim anakartımdaki ses kartıyla arasında çok fark var mıdır diye merak etmiştim hocam.
Hocam ben gördüğüm kadarıyla bu fiyat bandınaki usb ses kartları kulaklıkların genelinin sesi ortalama seviyedeki bir anakartdan iyi olmuyor maalesef ama anakrtın sesi gayet yeterli çoğu kişi için.

Top Bottom