Neler Yeni

MSI Radeon RX 5500 XT MECH 8G OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz

Arkadaşlar sistemimde bu ekran kartını kullanmayı planlıyorum sizce nasıl bir ekran kartı ? Hakkında bildikleriniz neler veya deneyimleriniz

Not: Onun yerine bunu al demeyin lütfen çok söylüyolar sadece bu ekran kartı hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Şimdiden Teşekkürler Dostlar

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin

Arkadaşlar sistemimde bu ekran kartını kullanmayı planlıyorum sizce nasıl bir ekran kartı ? Hakkında bildikleriniz neler veya deneyimleriniz

Not: Onun yerine bunu al demeyin lütfen çok söylüyolar sadece bu ekran kartı hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Şimdiden Teşekkürler Dostlar
1650 Süperden 1 tık önde bir kart fakat ısınıyor diye biliyorum. Bu arada neden fiyatına göre daha iyisi varken önermeyelim ki bunu söylemek yerine sadece bu kart hakkında bilgi almak istiyorum diyebilirsin.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
MECH serisi ısınma sorunlu. GP modeli olsaydı önerirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1650 Süperden 1 tık önde bir kart fakat ısınıyor diye biliyorum. Bu arada neden fiyatına göre daha iyisi varken önermeyelim ki bunu söylemek yerine sadece bu kart hakkında bilgi almak istiyorum diyebilirsin.
Dostum çünkü kartı aldım fakat içime sinmedi ama şuan acil bir bilgisayara ihtiyacım var ve ekran kartı stoğu yok veya çok pahalı bilirsin ki bu yüzden sadece ekran kartı hakkında yorum istedim. Bu arada bilgi için teşekkürler

Top Bottom