İnternette gördüğüme göre MSI Rtx 4070 ti süper ventus 3x performans sorunu varmış Rtx 4070 e esdegerlerde çalışıyormuş bu doğru mudur? Ekran kartını yeni aldım ama siparişi iptal edebilirim. Bilgisi olan lütfen güzelce açıklasın. Teşekkürler
Ne önerirsin dostumsıcak calısıyor o kart 4070 den guclu 4080 yanı abısının ıslemcısını kullanıyor yanı ıptal edıp daha guzel kartlara yonel derım
galax modelı https://www.gaming.gen.tr/urun/5113...degisim-garantili-star-wars-outlaws-hediyeli/Ne önerirsin dostum
35 bine almıştım fiyat olarak 5000 serisinde bu fiyatta uyguna bulabilirmiyim beklemeliyim?sıcak calısıyor o kart 4070 den guclu 4080 yanı abısının ıslemcısını kullanıyor yanı ıptal edıp daha guzel kartlara yonel derım
5000 serisi o kadarda ucuz olacagını sanmıyorum35 bine almıştım fiyat olarak 5000 serisinde bu fiyatta uyguna bulabilirmiyim beklemeliyim?
Ne önerirsin dostum
Amazonda 9 taksite aldım ama sonradanda pişman olmak istemiyorum kesin siparişi iptal etmelimiyimCOLORFUL RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X 256Bit NB-EX-16G-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comPalit Nvidia Geforce Rtx4070ti Super Gamerock - PttAVM.com - 2024
Palit Nvidia Geforce Rtx4070ti Super Gamerock Omniblack 16Gb 256Bit Gddr6x Ekran Kartı Ned47ts019t2-1020Q Palit Nvidia GeForce RTX4070Ti Super GAMEROCK OmniBlack 16GB 256Bit GDDR6X Ekran Kartı NED47TS019T2-1020Q - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün - 2024www.pttavm.com
ventus 3x den daha iyiler.GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD7JDL) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SÜPER HIZLI ve GÜÇLÜ NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık için gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
ben direk almazdım , sizin yerinizde olsaydım eğer anında iptal ederdim.Amazonda 9 taksite aldım ama sonradanda pişman olmak istemiyorum kesin siparişi iptal etmelimiyim
İptal ettim 4080 süper için hangi markaları önerirsiniz gaming x slim MSI nasılben direk almazdım , sizin yerinizde olsaydım eğer anında iptal ederdim.
Ekran kartlarının soğutma performanslarını hangi siteden bakıyoruzben direk almazdım , sizin yerinizde olsaydım eğer anında iptal ederdim.
taksitle alacaksınız sanırım. o zaman alınabilir bir model. 4080 tier listi , 4080 süperde bu listedeki yerinden değişen pek yoktur diye düşünüyorum.İptal ettim 4080 süper için hangi markaları önerirsiniz gaming x slim MSI nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartlarının soğutma performanslarını hangi siteden bakıyoruz
Teşekkür ederimtaksitle alacaksınız sanırım. o zaman alınabilir bir model. 4080 tier listi , 4080 süperde bu listedeki yerinden değişen pek yoktur diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle