Neler Yeni

MSI RX 6600 Mech 2X hakkında bilgi

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Merhaba, MSI RX 6600 Mech 2X almaya karar verdim fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Özellikle bu kartı kullanan, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

1: Kart ısınıyor mu, ısı değerleri nasıl?
2: Performansı nasıl?
3: Kronik bir sorunu var mı?
4: Reddit'te birisi MSI'ın bu kart'ta termal pedler'den çaldığını yazmış, bu doğru mu?

Sorularımı tek tek cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

abcdefg1234

80+ Silver
Merhaba, MSI RX 6600 Mech 2X almaya karar verdim fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Özellikle bu kartı kullanan, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

1: Kart ısınıyor mu, ısı değerleri nasıl?
2: Performansı nasıl?
3: Kronik bir sorunu var mı?
4: Reddit'te birisi MSI'ın bu kart'ta termal pedler'den çaldığını yazmış, bu doğru mu?

Sorularımı tek tek cevaplarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bende bu modeli ikinci elden almayı düşünüyordum ,biraz araştırdım.Youtubedaki incelemelerden gördüğüm kadarıyla sıcaklık değeri 50-60 dercece arası ama fanlar hep %80-84 civarı çalışıyor.

İkinci elden alacağım kişiden fanları %40 a dusurup test yapmasını istemiştim, %62 nin altına dusuremediğini söyledi.Belkide o yapamamıştır bilmiyorum

Başka sorunu var mı bilmiyorum, yabancı forumlarda bu model ekran kartını takılıyken pcyi kapattiktan sonra yeniden acilma sorunu yaşayanlar olmuş ama bu sorun anakart kaynaklıda olabilir ,

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Isınan bir model kart ısınmıyor gibi gözüküyor ama bellekleri 110 dereceyi görüyor bazı oyunlarda.

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstadlar sorularımı cavaplarsa çok memnun olurum.

Top Bottom