sercilong
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 397
- İsim
- SERCAN UZUN
Ben sana zaten formata uygun olmayan bir başlık açmışsın demedim ki, hatta özellikle iyi niyetle açtığının farkında olduğumu belirttim, sabahtan beri açtığın sıcak fırsat başlıklarının hiçbirisi sıcak fırsat değil. Senin yaptığın gibi her indirim yazan ürünü veya akakce'de en uygun olan ürünü buraya başlık açarsak burası çöplük olur kullanılmaz hale gelir. Kaldı ki kendinde piyasayı bilmiyorum fırsat değilse söyleyin bizde bilgilenelim diye not düşmüşsün. Böyle bir mantık olabilir mi? Herkes o zaman buraya gördüğü indirim yazan ürünün başlığını açsın bizde yok bu fırsat değil diyelim bilgilendirelim başlık açan arkadaşı. Sence de saçma bir durum değil mi bu?Piyasa fiyatlarından daha uygun bir fiyat bulup yazmamda bir sakınca olmadığını düşünüyorum. Sizin dediğiniz ise başka bir kart önerisi. Tabii ki başka kart önerisi yapılsın da, benim başlığımda da bir yanlışlık yok. İndirime giren bir kartı paylaşmışım. Ne bilgi hatası ne format hatası var, neden üstüme gelindiğine anlam veremedim açıkçası. Sorun yok canınız sağolsun.