pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Arkadaş 70.000 liralık sisteme gerçekten 5050 ekran kartı mı koymayı uygun görmüş?Arkadaş full Msi sisten toplayıp alacakmış bunu toplamış nasıl sizce her şey dahil ekipman falan.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam acilen her şey msi kafa yapısından vaz geçsin 70 bin liraya toplayacağı sistem bu sistemi performans olarak kimbilir kaça katlarArkadaş full Msi sisten toplayıp alacakmış bunu toplamış nasıl sizce her şey dahil ekipman falan.![]()
o parayı harcama kışın gıt yak en azından ısınırsın daha cok ısıne yarar. nasıl sıstem oglum bu gozlerım kan aglıyorArkadaş full Msi sisten toplayıp alacakmış bunu toplamış nasıl sizce her şey dahil ekipman falan.![]()
Söyleyim de değiştirsin onu düşük kalmış harbiden.Arkadaş 70.000 liralık sisteme gerçekten 5050 ekran kartı mı koymayı uygun görmüş?
Buradan almasın hazır sistem kovalasın bu bu haliyle asla alınmaz.Söyleyim de değiştirsin onu düşük kalmış harbiden.
Normalde vatandan toplayacaktı ben itopya daha iyi dedim oradan toplayacak o yüzden. Full Msi ve ultra işlemci istiyor. Hazır sistem bulamadım o şekilde.Buradan almasın hazır sistem kovalasın bu bu haliyle asla alınmaz.
Hocam istemesine istiyorda bu arkadaş neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyor olmadı bu mesajları gösterin arkadaşa misal intel işlemci almış almasınada intel yine soket değiştirecek onu geçtim daha ucuza amd tarafındada daha iyi performans veren işlemciler var onuda geçtim arkadaş 70K lık sisteme 5050 koymuş onuda geçtim koyduğu bileşenleri fiyatlarına göre çok kötü mümkünse bilen biriyle konuşturun arkadaşı kimse parayı çöpten toplamıyor parasına yazık.Normalde vatandan toplayacaktı ben itopya daha iyi dedim oradan toplayacak o yüzden. Full Msi ve ultra işlemci istiyor. Hazır sistem bulamadım o şekilde.
Tercihi yanlış yönde o zaman.Normalde vatandan toplayacaktı ben itopya daha iyi dedim oradan toplayacak o yüzden. Full Msi ve ultra işlemci istiyor. Hazır sistem bulamadım o şekilde.