Msi sistem sizce nasıl?

Paranizin hic mi degeri yok anlamiyorum ki acilan sistem konularinin %80 i benzer butce zaten insan ordan bile kendine sistem cikarir.

Normalde vatandan toplayacaktı ben itopya daha iyi dedim oradan toplayacak o yüzden. Full Msi ve ultra işlemci istiyor. Hazır sistem bulamadım o şekilde.
Hocam istemesine istiyorda bu arkadaş neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyor olmadı bu mesajları gösterin arkadaşa misal intel işlemci almış almasınada intel yine soket değiştirecek onu geçtim daha ucuza amd tarafındada daha iyi performans veren işlemciler var onuda geçtim arkadaş 70K lık sisteme 5050 koymuş onuda geçtim koyduğu bileşenleri fiyatlarına göre çok kötü mümkünse bilen biriyle konuşturun arkadaşı kimse parayı çöpten toplamıyor parasına yazık.

Normalde vatandan toplayacaktı ben itopya daha iyi dedim oradan toplayacak o yüzden. Full Msi ve ultra işlemci istiyor. Hazır sistem bulamadım o şekilde.
Tercihi yanlış yönde o zaman.
MSİ Mag Pano M100R veya 100R stok gelince ucuza tercih etmesi gerek
MSİ B650 veya B850 bir anakart tercih etmeli (M100R alacaksa MicroAtx anakart tercih etmeli kasa ATX desteklemiyo)
Ekran kartını da
Böyle bişey tercih etmeli. Kendisi İnternetten alıp profesyonel bir yerde toplatmalı. Yoksa kazıklanır , çıkan hazır sistemlerde komple MSI çıkmıyor , tek tercihi bu yönde olacak yoksa kazıklanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcisini de bütçeye göre böyle bişeyler tercih etmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,974
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri