hocam ama diğer bi forumda birçok kaynak göstererek yok dedilerEvet, bulunmakta hocam
Garip, Dram olduğunu söyleyen yazılarda varhocam ama diğer bi forumda birçok kaynak göstererek yok dediler
Çözüldü: MSI Spatium M390 SSD'de DRAM var mı?
Arkadaşlar hem kendi "specıfıcatıons" sayfasında hem de başka bir yerde bu SSD hakkında DRAM konusunda bir belirtme yapılmamış. Hmb mi yoksa bu SSD de dram bulunuyor mu? Bulunuyorsa boyutu ve DDR kaç olduğu bilgisini bilen biri var mı? Yardımlarınız ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler...www.technopat.net
ben 970 evo plus sipariş verdim ama tekrar zamlandığı için arkadaşım başka modellere bakıyorGarip, Dram olduğunu söyleyen yazılarda var
risk gibi, P5 tercih edebilirsin yada Evo Plus
İyidirben 970 evo plus sipariş verdim ama tekrar zamlandığı için arkadaşım başka modellere bakıyor
pny cs3030 nasıldır
Gayet iyi ama P5 ve EVO Plus ondan daha iyi modeller, SN750 de bakılabilir.ben 970 evo plus sipariş verdim ama tekrar zamlandığı için arkadaşım başka modellere bakıyor
pny cs3030 nasıldır
PNY tercih edebilirsin o zaman ek farka değmezonların fiyatlar biraz zorluyor pny 950 iken diğerleri en az 1200