Neler Yeni

MSI Sword 16HX Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Onur Ermiş
Bütçe
75000
Öncesinde Asus Rog Strix G16 bakıyordum fiyat olarak asus aşırıya kaçıyor bu model daha mantıklı geldi
Satıcı olarakta ebrar bilgisayar olması güven veriyor
MSI SWORD 16 HX B14VFKG-061XTR Intel Core i7 14700HX 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos 16” FHD+ 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Hermitus

80+ Bronze
57 bin 4060 a verilmez. her seferinde konu açmasanız daha iyi olur bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Onur Ermiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
57 bin 4060 a verilmez. her seferinde konu açmasanız daha iyi olur bu arada.
Hocam haklısınız ama 75bin liraya kadar para bağlamaya karar vermişim az bir para değil ama maleseff markalar ürünlerini bizim ülkemizde “iteliyorlar” model bulmakta zorluk çekiyoruz. Bugün forumu biraz meşgul ettim ama anlayış bekliyorum..

Hermitus

80+ Bronze
Hocam haklısınız ama 75bin liraya kadar para bağlamaya karar vermişim az bir para değil ama maleseff markalar ürünlerini bizim ülkemizde “iteliyorlar” model bulmakta zorluk çekiyoruz. Bugün forumu biraz meşgul ettim ama anlayış bekliyorum..
açtığınız konuya mesaj bile atmıyorsunuz konu kirliliği olmaması için dedim. linkteki model alınmaz onun yerine gidin 70 bine 4070-14700hx gamegaraj slayer alın zaten o da msi sword kasa aynı laptoplar birnevi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Onur Ermiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açtığınız konuya mesaj bile atmıyorsunuz konu kirliliği olmaması için dedim. linkteki model alınmaz onun yerine gidin 70 bine 4070-14700hx gamegaraj slayer alın zaten o da msi sword kasa aynı laptoplar birnevi.
Mesaj konusunda haklısınız ama hepsini inceledim detaylı,önerileriniz için teşekkür ederim. Özellik olarak baya iyi duruyor gamegaraj hakkında hiç duyum almadım ilkkez attığınızda gördüm.

Hermitus

80+ Bronze
Mesaj konusunda haklısınız ama hepsini inceledim detaylı,önerileriniz için teşekkür ederim. Özellik olarak baya iyi duruyor gamegaraj hakkında hiç duyum almadım ilkkez attığınızda gördüm.
youtubedan testlerine bakın sizin bütçeye uygun intel işlemcili en iyi laptop o 14700hx piyasadaki en güçlü işlemcilerden biri ekranı zaten mükemmel. bütçede uyuyor araştırıp onu alın diyorum.

Top Bottom