Neler Yeni

MSİ Thin GF63 serisi alınır mı?

kk28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimkara
Bütçe
35000
hem oyun oynayabileceğim hem mimari programlarda rahat render alabileceğim bir bilgisayar istiyorum. oyun olarak pc yi fazla zorlayacak oyunlar oynamıyorum genelde. (fivem, rust, cs, tarkov...) indirim kullanacağım için vatan bilgisayardan alacağım. kendim araştırdığımda msi ın bir modelini buldum beğendim fakat internette çok bilgi karışıklığı var. kimi 45w ekran kartı iş yapmaz diyor kimi 45w olduğu için ısınmaz daha iyi diyor. aydınlatabilirseniz sevinirim. varsa hp acer dışında tavsiyelerinizide beklerim bütçe 35.000tl

TİTAN.

80+ Platinum
Alınmaz
Ekran kartı 45w ve o özelliklere o parayı vermem bu daha mantıklı olacaktır
45 hiç bir iş yapmaz
İlla vatandan mı alacaksın
hem oyun oynayabileceğim hem mimari programlarda rahat render alabileceğim bir bilgisayar istiyorum. oyun olarak pc yi fazla zorlayacak oyunlar oynamıyorum genelde. (fivem, rust, cs, tarkov...) indirim kullanacağım için vatan bilgisayardan alacağım. kendim araştırdığımda msi ın bir modelini buldum beğendim fakat internette çok bilgi karışıklığı var. kimi 45w ekran kartı iş yapmaz diyor kimi 45w olduğu için ısınmaz daha iyi diyor. aydınlatabilirseniz sevinirim. varsa hp acer dışında tavsiyelerinizide beklerim bütçe 35.000tl

kk28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz
Ekran kartı 45w ve o özelliklere o parayı vermem bu daha mantıklı olacaktır
45 hiç bir iş yapmaz
İlla vatandan mı alacaksın
evet vatandan almam gerekiyor vatan ilanı atarsanız çok sevinirim

kk28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimkara
Neden vatandan alman lazım kanka
Vatandan aldığın cihaz piyasanın genelde çok üstünde olur ordan almamanı öneririm
indirim kullanıcam reis zaten internetten teknolojik aletleri almayı fazla sevmiyorum sıkıntı çıkıyor genelde bende şans yok

TİTAN.

80+ Platinum
indirim kullanıcam reis zaten internetten teknolojik aletleri almayı fazla sevmiyorum sıkıntı çıkıyor genelde bende şans yok
Olabilir ama bu cihaza ne çeşit indirim uygulanırsa uygulansın alınmamalı git yüksek wattlı 3060 al daha iyidir boş cihaz paran çöpe gider

kk28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimkara

Olabilir ama bu cihaza ne çeşit indirim uygulanırsa uygulansın alınmamalı git yüksek wattlı 3060 al daha iyidir boş cihaz paran çöpe gider
reis youtubedan oyun performansı videolarını izlediğimde şuanki oyunlardan kaldırmadığı hiçbir oyun yok. yüksek ayarlarda 60fps üstü rahat veriyor. neden 45w ye bu kadar ön yargılı yaklaşıyorlar ki ben çok bilmiyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
reis youtubedan oyun performansı videolarını izlediğimde şuanki oyunlardan kaldırmadığı hiçbir oyun yok. yüksek ayarlarda 60fps üstü rahat veriyor. neden 45w ye bu kadar ön yargılı yaklaşıyorlar ki ben çok bilmiyorum.
Kanka kabaca yüksek wat daha yüksek enerji daha yüksek ısı ve daha yüksek performans sunar sana şu videoyu göstereyim anlarsın

kk28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimkara
Kanka kabaca yüksek wat daha yüksek enerji daha yüksek ısı ve daha yüksek performans sunar sana şu videoyu göstereyim anlarsın

bu nasıl sence 105w mış galiba ekran kartı katana serisi

TİTAN.

80+ Platinum

bu nasıl sence 105w mış galiba ekran kartı katana serisi
Kanka yapma kendine bunu bu cihaza 41k verilmez al internetten ne olacak
Ben internetten aldım sorun yaşamadım sende al internetten bana bütçeni söyle sana amazonda öneriyim
Vatandan çok amazona güvenirim ben

kk28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerimkara
Kanka yapma kendine bunu bu cihaza 41k verilmez al internetten ne olacak
Ben internetten aldım sorun yaşamadım sende al internetten bana bütçeni söyle sana amazonda öneriyim
Vatandan çok amazona güvenirim ben
35.000tl bütçem var diye girdimde bu 45w işlerinden sonra hem kaliteli bişey olsun hem w yüksek olsun diye 40a zorlamaya çalışıyorum işte

Top Bottom