Yardım MSI Vigor GK50 nasıldır?

konu karışmasın abiler 350 tl ye MSI Vigor aldım bu linkteki şu an indirim bitti son stoktan kaptım
Normalde bilek destekli red switch bir klavye istiyorum moba vs fps oyunlarını çok oynarım klavyenin içinden geçerim.

Sizce iade edeyim mi? Çok ses çıkarır mı. @Tost Kayaoğlu @crazyreign abi mouse uda senin sayende almıştım bi bakar mısın?
@kandes22 tüm bilginleri davet ediyorum 😅
Post automatically merged:

@crazyreign @kandes22 abi heyecanlandırmayın son stoktan kaptım çok mu kötü iyi mi :confused:

konu karışmasın abiler 350 TL ye MSI Vigor aldım bu linkteki şu an indirim bitti son stoktan kaptım
Normalde bilek destekli red switch bir klavye istiyorum moba vs fps oyunlarını çok oynarım klavyenin içinden geçerim.

Sizce iade edeyim mi? Çok ses çıkarır mı. @Tost Kayaoğlu @crazyreign abi mouse uda senin sayende almıştım bi bakar mısın?
@kandes22 tüm bilginleri davet ediyorum 😅

@crazyreign @kandes22 abi heyecanlandırmayın son stoktan kaptım çok mu kötü iyi mi :confused:
Çok ses çıkarmaz ama bir red kadar sessiz de değildir.
350 ye muazzam bir klavye hayırlı olsun

@Emir Aydın @Tost Kayaoğlu son anda aldım ustalar stok bitti hydra r6 red switch bilek desteği ve sessizliği için medya tuşları için istiyordum
350 TL'ye son stoktan bunu aldım iyi midir sizce ?
https://www.incehesap.com/msi-vigor-gk50-low-profile-mekanik-gaming-klavye-fiyati-45632/https://www.incehesap.com/msi-vigor-gk50-low-profile-mekanik-gaming-klavye-fiyati-45632/

msi mı kötü ? r6 mı yoksa
hocam bende 380 e yakaladım iyimidirr ?

Sesi bu şekilde. Yorumlarda da Vigor Gk50 Elite ile karıştıran çok olmuş. Bu model low profile olan modeli.
kulaklık takılı çok duyulmaz genede ya şu an hadroon klavye kullanıyorum 5 tl lik ondan sessizdir 2 yıldır bunu kullanıyorum qwkldmwqkldm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri