Hangisini tercih etmeliyim sizce kalite açısından ikiside 2k 240hz msı bazı yerlerde va panel diye geçiyor bazı yerlerde ıps diye çözemedim oyun ve film amaçlı kullanılıcak uzun yıllar götürücek bir monitör istiyorum ?
Kanka msı cidden sevdiğim bir markadır ama monitör de ViewSonic ayrı bir mesele. Kesinlikle viewsonic.Hangisini tercih etmeliyim sizce kalite açısından ikiside 2k 240hz msı bazı yerlerde va panel diye geçiyor bazı yerlerde ıps diye çözemedim oyun ve film amaçlı kullanılıcak uzun yıllar götürücek bir monitör istiyorum ?
Kanka msı cidden sevdiğim bir markadır ama monitör de ViewSonic ayrı bir mesele. Kesinlikle viewsonic.
Peygamber bile hata yapıyor, kızmayın viewsonic ime.Viewsonic'in kötü modelleri de var ancak bahsedilen monitör iyi.
Saolun hocam sistemi karar verdiğimde alıcam monitörü birkaç güne baya övüldüKesinlikle Viewsonic Elite XG271QG, çok kaliteli monitördür.
Saolun hocam sistemi karar verdiğimde alıcam monitörü birkaç güne baya övüldü![]()
Hocam ben konuyu açtığımda 16bin tlydi viewsonic gözümden düştü fiyat artıncabence kesinlikle tam tersi, iki markanın da çeşitli modellerini kullandım viewsonic uygun olsa alınacak monitör msı ile karşılaştırılamaz bile...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve bu xg271qg modeli şuan en ucuz 23k yani msı ile aralarında 10k fiyat farkı var. bırak fark olması 3k ucuz olsa ben tercih etmezdim kim, neden, neyini övdü anlamadım ??