Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI'dan Gelen Mail( Sahte Olabilir mi )

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
yakın zamanda msı üzerinden aldığım ürün promosyonu kapsamında Ac Valhalla oyununu talep ettim
bu gece ise MSI rewards adlı yerden mail geldi ve link verdi linke girince hesap bilgilerimi yazmamı istiyor
ben bilgileri yazmadım direkt MSI sietsinden girip kontrol ettim lakin ödül falan göremedim
bir ihtimal ödül o linkten girince düşüyor olabilir diye düşünüyorum ama bir yandan da bilgileri yazmaya korkuyorum ne yapmalıyım

Ekler

• msı.PNG
    msı.PNG
    7.4 KB · Hit: 92

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Pek zannetmiyorum

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek zannetmiyorum
şimdi gelen e postayı da atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yakın zamanda msı üzerinden aldığım ürün promosyonu kapsamında Ac Valhalla oyununu talep ettim
bu gece ise MSI rewards adlı yerden mail geldi ve link verdi linke girince hesap bilgilerimi yazmamı istiyor
ben bilgileri yazmadım direkt MSI sietsinden girip kontrol ettim lakin ödül falan göremedim
bir ihtimal ödül o linkten girince düşüyor olabilir diye düşünüyorum ama bir yandan da bilgileri yazmaya korkuyorum ne yapmalıyım
gelen mail

Ekler

• msı2.jpg
    msı2.jpg
    87.1 KB · Hit: 63

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gerçektir MSI valhalla veriyor şuan

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bunun dolandırıcılığını yapamaz çünkü senin Valhalla veren bir şey alıp ve onu talep ettiğini MSI ve aldığın yer dışında kimse bilemez.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun dolandırıcılığını yapamaz çünkü senin Valhalla veren bir şey alıp ve onu talep ettiğini MSI ve aldığın yer dışında kimse bilemez.
ben de böyle düşündüm ve girdim lakin promosyon kodu verilmedi henüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,362
Üyeler
163,300
Son üye
Radiusss00
Top Bottom