Neler Yeni

MSU için ayt gerekli mi

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Deniz kuvvetlerine katılacağım şu anda tyt 75 falan da pek çalışmıyorum bi iki ay calissam 90+ olur ki oda ztn msuye yeter ama ayt ne yapacağım gerekli mi başlamadım ve boş yere çalışmak istemiyorum subay olacağım oradan komandoluk düşünüyorum

eneskaya6

80+ Silver
Ayt olmazsa mermi olursun sadece. Kara deniz ve hava kuvvetleri için ayt ye göre çağırıyorlar mülakata

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Mert Uzel
Deniz kuvvetlerine katılacağım şu anda tyt 75 falan da pek çalışmıyorum bi iki ay calissam 90+ olur ki oda ztn msuye yeter ama ayt ne yapacağım gerekli mi başlamadım ve boş yere çalışmak istemiyorum subay olacağım oradan komandoluk düşünüyorum
Subay için ayt şart astsubay için değil

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
harp okulları için yks (tyt+ayt) lazım bütün aşamaları geçtiğinde adp'ye yks de ekleniyor ona göre sıralama yapılıyor ayt düşük olursa sporda ve sözlü mülakttan yüksek alman lazım ama çok ta kötü olmaması lazım puanın

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rulep

80+ Gold
75 TYT yeterde artar bile ayt tahminimce 60 yapsan olur

KlausM

80+ Silver
Kara TYT, // Hava,Deniz AYT (İngilizce ister)

Rulep

80+ Gold

Rulep

80+ Gold
hayır tyt ve eşit ağırlık ile alım yapılıyor kara subayları için, dediğiniz deniz ve havacılar için geçerli
Kendin diyon Eşit ağırlık diye eşit ağırlık alan değil mi

KlausM

80+ Silver
Kendin diyon Eşit ağırlık diye eşit ağırlık alan değil mi
Dostum ben eşit ağırlık alan değil gibi bir cümle ya da tabir kullanmadım tyt ve eşit ağırlıktan alıyor kara subayları dedim eşit ağırlık ve sayısal farklı şeylerdir tek ortak dersleri matamatiktir onun dışında benzer yanları yoktur

Rulep

80+ Gold
Dostum ben eşit ağırlık alan değil gibi bir cümle ya da tabir kullanmadım tyt ve eşit ağırlıktan alıyor kara subayları dedim eşit ağırlık ve sayısal farklı şeylerdir tek ortak dersleri matamatiktir onun dışında benzer yanları yoktur
Subaylıkların hepsi için ayt gerekiyor ayt çözmezsen çağırmazlar astsubaylık için ayt gerekli değil ayrıyaten msü alan bazlı puanlama mevcut deniz ve hava harp okulu için msü sayısal puanına bakarak tercih yaparsın kara harp için ea sözel sayısal fark etmeksizin hepsiyle tercih yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,637
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep