MSU için ayt gerekli mi

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,122
Deniz kuvvetlerine katılacağım şu anda tyt 75 falan da pek çalışmıyorum bi iki ay calissam 90+ olur ki oda ztn msuye yeter ama ayt ne yapacağım gerekli mi başlamadım ve boş yere çalışmak istemiyorum subay olacağım oradan komandoluk düşünüyorum

Ayt olmazsa mermi olursun sadece. Kara deniz ve hava kuvvetleri için ayt ye göre çağırıyorlar mülakata

Deniz kuvvetlerine katılacağım şu anda tyt 75 falan da pek çalışmıyorum bi iki ay calissam 90+ olur ki oda ztn msuye yeter ama ayt ne yapacağım gerekli mi başlamadım ve boş yere çalışmak istemiyorum subay olacağım oradan komandoluk düşünüyorum
Subay için ayt şart astsubay için değil

harp okulları için yks (tyt+ayt) lazım bütün aşamaları geçtiğinde adp'ye yks de ekleniyor ona göre sıralama yapılıyor ayt düşük olursa sporda ve sözlü mülakttan yüksek alman lazım ama çok ta kötü olmaması lazım puanın

75 TYT yeterde artar bile ayt tahminimce 60 yapsan olur

Kara TYT, // Hava,Deniz AYT (İngilizce ister)

Kendin diyon Eşit ağırlık diye eşit ağırlık alan değil mi
Dostum ben eşit ağırlık alan değil gibi bir cümle ya da tabir kullanmadım tyt ve eşit ağırlıktan alıyor kara subayları dedim eşit ağırlık ve sayısal farklı şeylerdir tek ortak dersleri matamatiktir onun dışında benzer yanları yoktur

Dostum ben eşit ağırlık alan değil gibi bir cümle ya da tabir kullanmadım tyt ve eşit ağırlıktan alıyor kara subayları dedim eşit ağırlık ve sayısal farklı şeylerdir tek ortak dersleri matamatiktir onun dışında benzer yanları yoktur
Subaylıkların hepsi için ayt gerekiyor ayt çözmezsen çağırmazlar astsubaylık için ayt gerekli değil ayrıyaten msü alan bazlı puanlama mevcut deniz ve hava harp okulu için msü sayısal puanına bakarak tercih yaparsın kara harp için ea sözel sayısal fark etmeksizin hepsiyle tercih yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,229
Üyeler
195,303
Son üye
plomn
Geri